AcasăPoliticaVine remanierea în Guvernul Cîțu? Cinci nume vehiculate pe ”lista neagră” -...

Vine remanierea în Guvernul Cîțu? Cinci nume vehiculate pe ”lista neagră” – VIDEO

Vine remanierea în Guvernul Cîțu? Cinci nume vehiculate pe ”lista neagră” - VIDEO (foto. gov.ro)

În contextul în care social-democrații au depus o moțiune de cenzură la adresa Executivului Cîțu, care urmează să fie dezbătută și supusă votului peste doar câteva zile, se vehiculează că la Palatul Victoria ar bate vânt de schimbare și ca urmare a unei evaluări pe care ar face-o Florin Cîțu la nivelul echipei guvernamentale.

Și că ar fi cinci nume pe o ”listă neagră” cu șefi de ministere care ar putea fi schimbați din funcții, unii chiar de la PNL. Din câte a anunțat vineri, 25 iunie, Antena 3, pe această listă ar figura numele ministrului Agriculturii, Adrian Oros, al ministrului de Finanţe, Alexandru Nazare, ambii liberali, dar și Claudiu Năsui – ministrul Economiei, Stelian Ion – ministrul Justiţiei şi Cristian Ghinea – ministrul Proiectelor Europene, aceștia trei de la USR PLUS.

Ce spune Orban

E important de precizat, în tot acest context, că încă de joi s-a vorbit despre posibile schimbări în rândul Cabinetului Cîțu. De altfel, prezent alături de ministrul Oros, la Pitești, Ludovic Orban a fost întrebat despre o posibilă remaniere a miniștrilor Agriculturii și al Finanțelor, însă liderul PNL a lăsat să se întrevadă faptul că nu știe despre așa ceva.

”Nu am auzit de acest lucru. Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală şi, evident, dl ministru Oros a fost ministru şi în echipa pe care am condus-o eu la nivel guvernamental. Ca atare, eu nu am auzit de o astfel de intenţie”.

Oros, prima reacție privind ”lista neagră”

De altfel, prezent la aceeași conferință de presă, chestionat dacă știe ca numele său să fie pe o ”listă neagră”, Adrian Oros a dat următorul răspuns: ”Nu, nu știu, și nici nu mi-a spus acest lucru premierul, aud pentru prima dată despre această listă neagră”.

De altfel, după cum mulți își amintesc, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost ținta unui șir de critici din partea PSD-ului, pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență, mai mult, a și fost depusă o moțiune simplă împotriva lui Cristian Ghinea.

898 afisari

2 COMENTARII

  1. Tot guwernerul ar trebui sa fie pe lista neagra impreuna cu parlamentarii de la ciuma galbena, uniunea scufundati Romania si uniunea care se crede partid, impreuna cu seful lor suprem. Fara ei, incorpore, Romania ar fi fericita.

    • Hooo….brrrr… Fă, ce-ai? Nu-ți e bine!?
      România roșie ar fi fericită că ar fi ei la furat, atât. ADICĂ CIUMA ROȘIE ȘI ALIAȚII.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger