AcasăPoliticaVilă de protocol de 7 milioane de euro pentru Iohannis? Reacția lui...

Vilă de protocol de 7 milioane de euro pentru Iohannis? Reacția lui Ciolacu: „Haideți să ne vină toată informația de la…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Șeful Guvernului, Marcel Ciolacu, a fost întrebat marți despre destinația unei vile de pe Bulevardul Aviatorilor, a RA-APPS-ului, a cărei renovare s-ar ridica la nu mai puțin de 7 milioane de euro.

Și, mai exact, dacă este pentru președinte. Adică pentru Klaus Iohannis, actualul șef al statului, aflat pe final de mandat la Cotroceni.

„Nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane. Am aflat și eu din presă aceste sume. Este o vilă a RA-APPS-ului, nu este nici prima, nici ultima unde se fac investiții. Ele au fost renunțări de la anumite partide politice. Cu certitudine, astăzi, eu, Marcel Ciolacu, nu vă pot răspunde dacă este pregătită sau nu pentru președinte, sau pentru alt demnitar”, a răspuns Ciolacu.

„Așa este legea”

Premierul a completat spunând că va cere secretarului general – al Guvernului – toate informațiile.

„Am avut discuția și cu Vila Lac 1. Nici nu pot interzice RA-APPS-ului sau Secretariatului General să nu își facă un plan de investiții multianual, pentru că nici nu vreau ca știrile să fie că, domnule, se cheltuie 7 milioane într-o lună pentru 100 de mp. Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS. (…) Haideți să vedem care este realitatea! (…) Așa este legea! Nu știm dacă acea clădire este destinată președintelui”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Precizările premierului vin după ce recent s-a aflat că pe Bulevardul Aviatorilor din București, o zonă exclusivistă a Capitalei, se află o clădire în jurul căreia se află un șantier învăluit în mister. Clădirea aparține Regiei Autonome a „Administrării Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS). E vorba despre o vilă de 1.200 mp. Care a fost sediu al PNL și al ALDE.

„De câteva luni, e transformată, în cel mai mare secret, în reședință pentru o singură familie (…). Iar suma pe care RA-APPS intenționează să o investească aici depășește orice imaginație: 7 milioane de euro numai pentru renovare și amenajare”, dezvăluie cei de la Recorder..

Numele familiei care va beneficia de pe urma acestor lucrări nu este, pentru moment, cel puțin, public.

 

author avatar
Andrei Coman
584 afisari

8 COMENTARII

  1. Sa schimbe drac legea aia, sa stabileasca maxim metri patrati pentru presedinte, maine,poimane un neam prost o sa ceara Casa poporului ca sa sada cu nevasta .Noua ne cere sa strangem cureaua si astia
    cu 10 case tot mai vor una.
    Cu tupeu de penelist, Ionut Stroe a acuzat presa ca devoaleaza pe ce cheltuie ei milioane de euro, bani publici.

  2. Da Behanis asta n-are casa cu gredina de trandafiri la Sibiu ? De ce nu se duce acolo dupa ce termina mandatul ? Sau e cum se aude si va fi prim ministru si ii trebuie locuinta de protocol la Bucale ?

  3. Guvernatorul e rasplatit de stapanii sai de afara dupa ce si a executat misiunea:bani cat cuprinde furati din birurile noastre si trimisi in sua si ue. De la externalizare profituri uriase retaileri,la achizitii complet de armament invechit, la Dacia, Ford, gaze, petrol expliatste de altii. ROMÂNIA TREZESTE TE, ROEXIT, NATOEXIT, NATIONALIZARE FARA DESPAGUBIRI, YANKEES GO HOME, TRAIASCA ROMÂNIA LIBERA

  4. Ce informatie sa mai vina, tradatorilor? Deja PNL a platit renovarea din banii partidului.

  5. Cum sa muști mâna care te-a scos din anonimat și te-a cățărat în spate la români, de unde…da- I și luptă…Hai, ma….
    .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger