Cauta

Vilă de protocol de 7 milioane de euro pentru Iohannis? Reacția lui Ciolacu: „Haideți să ne vină toată informația de la…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Șeful Guvernului, Marcel Ciolacu, a fost întrebat marți despre destinația unei vile de pe Bulevardul Aviatorilor, a RA-APPS-ului, a cărei renovare s-ar ridica la nu mai puțin de 7 milioane de euro.

Și, mai exact, dacă este pentru președinte. Adică pentru Klaus Iohannis, actualul șef al statului, aflat pe final de mandat la Cotroceni.

„Nu știu dacă cheltuielile sunt de 7 milioane. Am aflat și eu din presă aceste sume. Este o vilă a RA-APPS-ului, nu este nici prima, nici ultima unde se fac investiții. Ele au fost renunțări de la anumite partide politice. Cu certitudine, astăzi, eu, Marcel Ciolacu, nu vă pot răspunde dacă este pregătită sau nu pentru președinte, sau pentru alt demnitar”, a răspuns Ciolacu.

„Așa este legea”

Premierul a completat spunând că va cere secretarului general – al Guvernului – toate informațiile.

„Am avut discuția și cu Vila Lac 1. Nici nu pot interzice RA-APPS-ului sau Secretariatului General să nu își facă un plan de investiții multianual, pentru că nici nu vreau ca știrile să fie că, domnule, se cheltuie 7 milioane într-o lună pentru 100 de mp. Haideți să ne vină toată informația de la RA-APPS. (…) Haideți să vedem care este realitatea! (…) Așa este legea! Nu știm dacă acea clădire este destinată președintelui”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Precizările premierului vin după ce recent s-a aflat că pe Bulevardul Aviatorilor din București, o zonă exclusivistă a Capitalei, se află o clădire în jurul căreia se află un șantier învăluit în mister. Clădirea aparține Regiei Autonome a „Administrării Patrimoniului Protocolului de Stat” (RA-APPS). E vorba despre o vilă de 1.200 mp. Care a fost sediu al PNL și al ALDE.

„De câteva luni, e transformată, în cel mai mare secret, în reședință pentru o singură familie (…). Iar suma pe care RA-APPS intenționează să o investească aici depășește orice imaginație: 7 milioane de euro numai pentru renovare și amenajare”, dezvăluie cei de la Recorder..

Numele familiei care va beneficia de pe urma acestor lucrări nu este, pentru moment, cel puțin, public.

 

Ultimele stiri

  • Ce acte trebuie să duci statului dacă vrei o pensie mai mare. Veste de la Simona Bucura-Oprescu
  • Ai grijă unde bei berea la mare! Poţi primi o amendă de 1.500 euro
  • Miron Cozma, audiat la PG: „Care Mineriadă? Toţi îl susţineţi pe Iliescu. Nu a existat Mineriadă”
  • Ayatollahul Iranului amenință: „Dacă avem și cea mai mică dovadă, vom reacționa dincolo de orice imaginație!” (VIDEO)
  • Cât te costă o noapte de cazare la mare cu „Litoralul pentru toţi”. Programul, în perioada 31 mai – 20 iunie
  • Prețuri de lux la restaurantele din București. Cât costă să iei masa în oraș. De banii ăștia, faci un city-break la Milano!
  • Cu „dedicaţie” de la Guvern, pentru şoferi: benzina şi motorina se scumpesc, de la 1 iulie 2024! Cât cresc accizele
  • Descoperire misterioasă la Giza. Ce ascund piramidele egiptene
  • Băsescu, reacție tranșantă: „România reușește în ultima vreme să facă o figură de prostălăul Europei”
  • România, ţară exotică! Ce au început să cultive agricultorii noştri
  • Exit mobile version