AcasăPoliticaViktor Orban, primit ca o mare vedetă la Sf. Gheorghe, unde a...

Viktor Orban, primit ca o mare vedetă la Sf. Gheorghe, unde a fost la meciul Sepsi – FCU Craiova: „A fost frumos, băieţi!” (FOTO)

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a fost prezent în tribune la primul meci disputat de Sepsi pe teren propriu în acest sezon, în compania celor de la FC U Craiova, în runda cu numărul 2 din Superliga.

Investițiile guvernului maghiar în clubul covăsnean sunt deja bine cunoscute, însă premierul țării vecine a fost, în general, o prezență discretă în anturajul echipei conduse de Laszlo Dioszegi.

Maghiarii l-au primit cu bucurie

Șeful guvernului de la Budapesta a avut parte de o primire entuziastă din partea etnicilor maghiari, care au scandat într-una din tribune și s-au îngrămădit să-și facă poze și să obțină autograful lui Orban.

La finalul meciului, Viktor Orban a postat pe pagina sa de Facebook mesajul în limba maghiară „Szep volt, fiuk!” („A fost frumos, băieţi!” – n.r.), precum şi mai multe fotografii în care apare alături de stafful clubului, suporteri şi oficialităţi locale. Sepsi a învins cu 1-0.

Nu este pentru prima dată când premierul Ungariei, Viktor Orban, asistă la o partidă de fotbal a echipei din Sfântu Gheorghe. Anul trecut acesta a fost prezent la meciul dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi echipa slovenă Olimpija Ljubljana.

Sâmbătă, discurs la Tusnad

Viktor Orban a sosit miercuri în România şi a avut o întâlnire informală, la Bucureşti, cu premierul Marcel Ciolacu, după care a plecat spre Băile Tuşnad, unde se desfăşoară Universitatea Liberă de Vară Tusvanyos.

Acesta va susţine, sâmbătă, tradiţionalul discurs în faţa participanţilor la cea de-a 32-a ediţie a Universităţii, al cărei motto este „Timpul păcii”.

Evenimentul va începe la ora 10,30 şi, în premieră, organizatorii au anunţat că la acesta pot asista doar persoanele care se înregistrează pe site-ul Universităţii de Vară, spre deosebire de ediţiile precedente, când participarea a fost liberă.

author avatar
Andrei Ștefan
386 afisari

11 COMENTARII

  1. De mult timp el ar trebui pt cum se comporta fata de Romania, declarat pers non gratta.

  2. Presa romana ii catalogheaza pe romanii cu tricolor, ” nationalisti” iar pentru segregationistii maghiari doar cu steagul ungariei si steagul secuiesc, nicio remarca !E ceva normal?
    Domnu’ Ciolacu i-a strans mana lui Orban.

  3. De ce nu strigati,…afara cu oltenii din bucurești, sau timișoara?…sau cu moldovenii din Brașov…ce ăștia sunt români?…întrebați-l pe boul de tucă ce e…!…răspuns..oltean!…nu român!..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger