AcasăPoliticaVIDEO| Ciucă, primul atac la greii PSD după înțelegerea cu Ciolacu. „O...

VIDEO| Ciucă, primul atac la greii PSD după înțelegerea cu Ciolacu. „O să vadă și alți actori”

Ciucă, primul atac la greii PSD după înțelegere cu Ciolacu. “O sa vada si alti actori”Ciucă, primul atac la greii PSD după înțelegere cu Ciolacu. “O sa vada si alti actori” / Sursa FOTO: jurnalist.ro

Înțepătura lui Ciucă în fața lui Mihai Tudose, care a spus că președintele PNL nu e din ‘filmul ăsta’: „Cred că se va uita și la ați actori”

Liderul liberal l-a înțepat pe Mihai Tudose, care era prezent la conferința de presă pentru comsarea alegerilor ținută de președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă.

„Este nevoie de actori noi”

I-am transmis domnului Tudose faptul că este bine să nu faci parte din acest film. Este nevoie de actori noi. În politica românească a existat un gest de onestitate când am predat mandatul de premier.

Cred că prin tot ceea ce am întreprins, chiar dacă regizor va fi tdomnul Tudose, se va uita la acest film în care joacă și alți actori„, a declarat Nicolae Ciucă.

Ciucă, desconsiderat total de Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a afirmat recent că liderul PNL, Nicolae Ciucă, nu e făcut pentru politică.

Nu-i din filmul ăsta„, a spus europarlamentarul PSD, care nu-l vede pe Nicolae Ciucă în postura de candidat PNL la alegerile prezidenţiale.

Dacă PNL iese prost la alegerile europarlamentare, domnul Ciucă nu va mai fi preşedintele PNL, hai să fim serioşi„, a mai declarat fostul premier, Mihai Tudose.

author avatar
Mihail Ioan
605 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger