AcasăPoliticaVIDEO S-a lăsat cu vociferări la un eveniment electoral la care a...

VIDEO S-a lăsat cu vociferări la un eveniment electoral la care a fost prezent și premierul. Orban: ”Să nu faceţi niciodată ce fac aceşti…”

Evenimentul de prezentare a proiectelor de dezvoltare locală propuse de către Clotilde Armand, candidatul susținut de PNL și Alianța USR-PLUS în cursa pentru Primăria Sectorului 1, a avut parte din plin de vociferări din public.

Pe durata în care atât Armand, cât și, ulterior, Ludovic Orban, liderul PNL aflat în fruntea Executivului, s-au adresat opiniei publice, de la una dintre intrările în Parcul Herăstrău, s-au auzit scandări, presărate cu trivialități, huiduieli, și întrebări precum ”Nu vă e rușine?!” sau ”Ce-ați făcut cu școlile?!”.

De altfel, șeful PSD care arată ce a adus PSD pentru Sectorul 1 – lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie, obrăznicie întinsă până la maxim. (…) De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti, în sectorul 1 şi în România. Prezenţa mea astăzi aici este foarte limpede şi urmăreşte un scop clar – să transmit un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura doamnei Clotilde Armand”, a fost auzit spunând Ludovic Orban în urmă cu scurtă vreme.

Săgeți către actualul primar de la sectorul 1

După ce anterior candidata susținută de PNL la cursa din 27 septembrie, pentru fotoliul de edil al sectorului 1, afirmase pe un ton apăsat că actualul primar social-democrat ”nu a construit nimic” în timpul mandatului său, și Ludovic Orban a trimis săgeți în direcția lui Daniel Tudorache. E drept că numele edilului PSD nu a fost rostit.

”Cel mai bogat sector, sectorul care are cele mai multe investiţii, sectorul care are cele mai mari resurse e cel mai prost administrat din tot Bucureştiul şi riscă să fie dus (…) la nivelul Sectorului 5. (…) În afară de spitale pe hârtie, panseluţe, asfalt care a ţinut până la prima ploaie şi cheltuieli nesăbuite făcute pe toate prostiile pământului, primarul sectorului 1 din partea PSD nu a făcut mai nimic”, a mai susținut Orban.

385 afisari

1 COMENTARIU

  1. Uite cine vorbeste de cheltuieli facute aiurea.Vorba lui rRares Bogdan cand haulea la Realitatea TV :cat de jigodie,cat de curva poti sa fii,ca sa ajungi politician de top.Si a ajuns si el .Mare ti-e gradina Doamne.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger