AcasăPoliticaVIDEO Răspunsul premierului Orban, după ce s-a aflat că i se cer...

VIDEO Răspunsul premierului Orban, după ce s-a aflat că i se cer noi explicații în Parlament: ”Îmi va fi foarte greu să…”

Șeful Guvernului a lăsat să se înțeleagă că nu are o problemă în a se prezenta în fața reprezentanților Legislativului, cu lămuriri privind gestionarea epidemiei COVID, ci mai degrabă cu timpul alocat enunțării acestora.

Ludovic Orban s-a arătat, așadar, gata să vină în Parlament, după ce în cursul zilei precedente președinții celor două Camere, social-democrații Robert Cazanciuc și Marcel Ciolacu, i-au transmis, în scris, că așteaptă ca premierul ”să prezinte țării un plan detaliat pentru gestionarea pandemiei, începerea școlii și organizarea alegerilor”.

”Am prezentat raportul privind starea de urgență, conform legii și hotărârii Parlamentului, oricând ni se solicită un raport privitor la starea de alertă îl prezentăm și eu mă prezint, am fost chemat, luni, dar am fost chemat pe mai multe subiecte: deschiderea școlilor, organizarea alegerilor, acolo, în cele cinci minute pe care mi le acordă, cu mare generozitate, conducerea Camerei Deputaților, îmi va fi foarte greu să mă refer la toate temele, dar voi încerca”, a replicat Ludovic Orban, marți, după discuțiile avute, la Palatul Victoria, cu sindicaliștii din Sănătate.

Vă reamintim că premierul Orban a mai dat explicații în Parlament pe tema gestionării problemelor generate de noul coronavirus și în 18 mai. La acea dată a venit la „Ora prim-ministrului”, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea cu tema „Măsuri de relansare a economiei României și de atenuare a efectelor negative provocate de epidemia de coronavirus”.

sursa foto: Facebook/PNL

136 afisari

2 COMENTARII

  1. Comisarul.ro , azi , 28 iulie 2020 : ” Cercetatorii polonezi au stabilit ca NARCISISTII ( cei ce se iubesc prea mult pe ei insesi ) SI PSIHOPATII SUNT CATEGORIILE PRINCIPALE DE OAMENI CARE REFUZA MASCA ” !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger