AcasăPoliticaVIDEO. Orban atacă PSD-ul la un eveniment electoral: ”Gândiţi-vă că ne-ar fi...

VIDEO. Orban atacă PSD-ul la un eveniment electoral: ”Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia un guvern condus de…”

Aflat sâmbătă după-amiază în Maramureș, la un eveniment de lansare a candidaților pentru alegerile localele de la finele acestei luni, premierul a lăudat echipa guvernamentală pe care o conduce. Mai mult, a lansat un atac fățiș în direcția precedentului Executiv, cel condus de către social-democrata Viorica Dăncilă.

Pe lângă referirile făcute strict pe tema evenimentului electoral la care a participat, Ludovic Orban a ales să vorbească și despre Cabinetul pe care îl conduce, explicând de ce ar fi ales liberalii să preia guvernarea. Nu a trecut cu vederea nici criza COVID. ”Puteam să stăm liniştiţi anul trecut, să lăsăm PSD-ul să se facă de râs cu modul catastrofal în care au guvernat, să venim la alegeri să le dăm o bătută de să le iasă pe nas. Dar ce se întâmpla cu România, vă întreb? Gândiţi-vă că ne-ar fi prins pandemia, criza economică, seceta, inundaţia cu un guvern condus de Dăncilă şi cu echipa de analfabeţi funcţional grupaţi în jurul lui Dăncilă. Unde ar fi ajuns România astăzi dacă nu luam decizia de a pune mai presus de interesul personal al partidului pe care îl conduc interesul României?”, a fost auzit spunând Ludovic Orban.

Actualul șef de la Palatul Victoria a adus în discuție și relațiile internaționale. ”Pentru că România ajunsese într-o fundătură. Toate cancelariile, toate uşile partenerilor noştri strategici erau închise. Conducerile trecute ne-au făcut de râs şi ne-au redus orice posibilitate de a putea să negociem, să ne batem pentru interesele României în toate zonele, instituţiile şi organizaţiile din care suntem parte, credibilitatea în faţa mediului de afaceri era la pământ, investiţiile au scăzut dramatic, iar modul în care s-a purtat guvernarea PSD cu oamenii risca să arunce România la periferia Europei. Când am luat decizia să oprim declinul, să oprim prăbuşirea, sigur că nu ştiam ce va urma”, a susținut Orban.

Mai mult, premierul nu a încheiat acest subiect fără să puncteze faptul că ”realitățile arată că am ținut România în picioare”.

sursa foto: gov.ro

233 afisari

11 COMENTARII

  1. Cu Dancila si Ponta te simteai ca in statul fanar aproape de inima orientului cu Orban si Plavanu ma simt langa organul europii.

  2. Lingaii dumitale ar fi fost lingaii Vioricai ce dracului nu intelegi.Pe pensii speciale,sporuri,indemnizatii,sporuri,vouchere de tot felul.Organe ,tata,demisia ,nu mai chinui tara asta.Si ia cu matale toata mizeria USL-ista care a ingropat Romania.

  3. Ce dracului nu intelegeti , eu sunt lingau stalinist mancurt , il sarut cu gingasie pe domnul Ludovic pe spranceana murei bulevardului fesier si pupila ochiului dosnic maron . Muahhhhh !

  4. Ilie , Ilie / Pruna-n bas sa-ti fie……hihihihihihihi….prelucrari prin aschiere la rozeta …….

  5. Sub conducerea ciumei galbene suntem motul UE, avem niste relatii internationale de invidiat, autostrazi, respectam legile, Constitutia este sfanta, totul este roz si frumos. Voi sunteti cultivati, in frunte cu gangavul sef, aveti dinti, sunteti profesionisti, curati, spalati, cinstiti. Cred ca sica mandolina consumase ceva cand a spus aceste minciuni gogonate pe care nici el nu le crede.

  6. Nenorocitul asta de sas pune slugile lui sa se laude,ca altceva nu stiu sa faca.Ce sleahta de gretosi…..!!!Vor da socoteala pentru miile de romani pe care i-au omorat criminalii astia!!!!

  7. Va dati seama …eu Sika si Fatalaul mincinos am oprit declinul tarii Pai nu realizati ce am facut noi ?…Sa va explic :noi am imprumutat in 8 luni cat ei in 4 ani si la dobanzi duble,am adus leul la 5 lei pe un euro, am prabusit PIBul si am scumpit medicamentele si alimentele Avem 1000 000 de someri fata de 200 000 cat erau in 2019Am luat cele 30 de miliarde de euro soi am dat la presa si la toti care ne au ajutat sa dam jos guvernul psd si sa punem guwernerul alogenului nostru iubit Daca in continuare mergem spre dezastru ,sa stiti ca psd ul este de vina deoarece ne critica si ne arata in fata ca suntem niste hoti in pandemie si niste prosti nepriceputi Am furat pana si din ajutorul dedicat R MOLDOVA Avem ministri extraordinari luati de la sefia pompelor funebre ,de la restaurante unde erau chelneri Avem un ministru care a luat bacul la 33 de ani Avem pe Iohannis care ne e far calauzitor si ne conduce spre viitorul nostru nu al tarii Urrra!,Urrra!Urrra!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Bai Akis ..nu ti e rusine …Ai uitat sa spui tocmai ce i mai important si anume faptul ca acesti indivizi in frunte cu alogenul au creat stari conflictuale cu Ungaria cu Israelul cu Rusia si cu Ucraina Despre ce relatii externe vorbeste acest betiv ordinar?!???

  9. Cine nu va cunoaste , bai sica betivu , ar baga mana in foc pentru voi Dupa descrierea ta nu i de mirare ca ambasadorul Zukerman are asemenea idei anapoda Dar iti promitem bai ciumatilor leprosi ca nu e departe vremea cand va afla toata lumea cine sunteti voi in frunte cu penalul vostru alogenul sas si asta o veti face singuri cand tara asta va ajunge in fundul prapastiei pentru ca in max 6 luni veti distruge iremediabil tara asta si atunci o sa va vedem cata influenta aveti voi asupra tarilor ,,pretene”Atunci nu o sa va cunoasca nimeni bai leprosilor si o sa deveniti abonatii FMIului

  10. @ Na’ional.ro
    ,,Profesorilor corectori nu le-a venit să creadă! Au citit 32 lucrări de la BAC-ul de toamnă și au luat decizia: ELIMINAȚI DIN EXAMEN!”
    , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger