AcasăPoliticaVIDEO. Ludovic Orban, luat la rost în văzul lumii: ”Sunteți o slugă...

VIDEO. Ludovic Orban, luat la rost în văzul lumii: ”Sunteți o slugă mai mare ca…”

Ludovic Orban, luat la rost în văzul lumii: ”Sunteți o slugă mai mare ca...”

Aflat în orașul condus de către Emil Boc, liberalul care candidează pentru un nou mandat de primar al Clujului la apropiatele alegeri, Ludovic Orban s-a trezit apostrofat de un bărbat.

Șeful Guvernului și, totodată, al PNL-ului a fost certat pe tema COVID. ”Domnule premier, veniți cu mine să vedeți bolnavii de coronavirus din Cluj, care nu există. (…) Coronavirusul este o exagerare și o minciună sprijinită de dumneavoastră, domnule premier”, i-a transmis clujeanul lui Ludovic Orban.

Bărbatul nu s-a oprit, însă, aici. Și i-a reproșat lui Orban episodul surprins la Palatul Victoria, lunile trecute. Ba chiar l-a comparat pe actualul premier cu doi dintre predecesorii săi – Dacian Cioloș și, respectiv, Victor Ponta. ”Ați îngropat țara asta, ați distrus munca de-o viață a atâtor oameni. Ba mai mult ne condamnați și copiii să nu poată respira. Toată lumea are mască, după ce dumneavoastră ați fost filmat în timp ce fumați în birou fără mască. Sunteți o slugă mai mare ca Dacian Cioloș și un trădător mai mare decât Victor Ponta”, i-a strigat clujeanul premierului.

Nu e prima oră când prim-ministrul are parte de vociferări în timpul unei vizite în teritoriu. Luna trecută, în timp ce Ludovic Orban se afla la Lonea, în Valea Jiului, s-au auzit huiduieli și apostrofări în timpul discursului premierului. ”Prezența mea aici vreau să reprezinte un semnal clar că Guvernul României este preocupat de problemele din Valea Jiului și caută să găsească cele mai bune soluții, astfel încât Valea Jiului să aibă un viitor, să poată să depășească toate situațiile complicate pe care le-a trăit în ultima perioadă și mai ales riscurile privitoare la viitor”, afirma Orban, la acel moment. Aflați mai multe AICI.

author avatar
Cristina Stefan
622 afisari

4 COMENTARII

  1. cand o sa dezumfle altii mai mari balonul cu covidul astia de pe la noi vor ramane masca cat de slugi au fost!!!!!!

  2. Ce faci femeie amenintit , ce moptiv ai, esti traficanta de fiinte umane asemeni lui Orban/Iohannis? OAMENII ABIA ASTEAPTA CA oRBAN SA FIE DUS LA O JUSTA CONDAMNARE IN COSTUM VARGAT.BRAVO PROTESTATARULUI CARE A DAT DOVADA DE MULTA DEMNTATE SI CURAJ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger