AcasăPoliticaVIDEO Klaus Iohannis a fost cât se poate de clar! Ce așteptări...

VIDEO Klaus Iohannis a fost cât se poate de clar! Ce așteptări are în privința alegerilor locale: ”Un rezultat record din partea…”

Liberalii au un obiectiv considerabil de atins, dacă este să se raporteze și la ce se așteaptă primul om în stat de la PNL, la alegerile locale programate pentru 27 septembrie.

Întrebat, cu subiect și predicat, ce așteptări are de la Partidul Național Liberal, la tot mai apropiatele alegeri locale, în contextul în abia ce explicase de ce acestea nu ar mai putea fi amânate (DETALII AICI), președintele a avut un răspuns cât se poate de clar.

”PNL este fără doar și poate cel mai important partid în ziua de astăzi pe scena politică din România și trebuie să demonstreze acest lucru și la alegerile locale”, a fost auzit spunând Klaus Iohannis, în urmă cu scurtă vreme, într-o conferință susținută la Cotroceni.

Președintele a adus în discuție felul în care arată, la acest moment, situația numărului de mandate la nivel local. Și nu s-a ferit să recunoască faptul că speră că liberalii vor obține mai multe mandate ca până acum. Pe scurt, să detroneze PSD-ul la acest capitol. ”Eu mă aștept la un rezultat record din partea PNL, mă aștept să aibă mai mulți aleși locali, mai multe primării, consilii județene decât avut vreodată în ultimii 30 de ani. PSD-ul ocupă peste jumătate din pozițiile din administrația locală la momentul acesta și mă aștept ca PSD-ul să nu mai ocupe jumătate din pozițiile din administrația locală. (…) Așteptarea mea este ca PNL să obțină de data aceasta cele mai multe mandate pe care le-a obținut vreodată”, a completat Klaus Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
321 afisari

2 COMENTARII

  1. De mizeria asta de trădător al tării nu sau saturat romanii? Oare cat de idiot poate fi acest popor sa nu deschidă ochii si sa vadă fata acestui monstru ce duce țara in dezastru

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger