AcasăPoliticaVIDEO| Iohannis, gafă impardonabilă la primul discurs pe 2024

VIDEO| Iohannis, gafă impardonabilă la primul discurs pe 2024

VIDEO| Iohannis, gafă impardonabilă la primul discurs pe 2024VIDEO| Iohannis, gafă impardonabilă la primul discurs pe 2024

Președintele Klaus Iohannis a avut prima apariție publică din 2024, cu prilejul primirii ambasadorilor români la Palatul Cotroceni.

În discursul susținut cu această ocazie, Klaus Iohannis a făcut o gafă de proporții. Președintele a pronunțat greșit numele țării Chile spunând ”Kile”.

Eroarea este și mai ciudată, având în vedere că Iohannis a fost în vizită în Chile în aprilie 2023, în cadrul turneului prin America de Sud.

„În 2024, România vizează intensificarea colaborării cu Africa și continuarea programelor destinate partenerilor africani, cu accent pe educație și transferul de expertiză.

În aceeași logică s-au înscris și vizitele din aprilie 2023 din America Latină, în Brazilia, Kile (Chile n.r.) și Argentina, ocazie cu care am reafirmat interesul României, dar și al Uniunii Europene, de a dezvolta dialogul politic la nivel înalt.”, a spus Klaus Iohannis.

 

author avatar
Mihail Ioan
1.152 afisari

11 COMENTARII

  1. Poate asa isi va da seama electoratul furajat cu dejectiile televiziunilor ca VioDancila, nu era chiar proasta-proastelor.

  2. Plebeiu nu înțălege discursul oamenilor culți. Dacă așa zâce A mai fost ( O ) Academician Profesoe Doctor Tovarășa…. …. cu limba omului de știință ” CODOI ”
    Ps. pentru cei cu inculți CO 2 ( a se pronunța CE O DOI )

  3. Chiar nu va inteleg. Tara Kile exista La fel si principatul Banița si chair marele stat Tona. Se afla pe continentul Cântar. Iohanus stie. E profesor de fizica. Nu?!

  4. macar a spus ceva.
    pana acum a fost M U T.
    un idiot util si un sclav in sacou si izmene la dunga, pe banii statului român.
    werner este reușita si coronita tuturor deserviciilor secrete romanesti care isi „iubesc” patria.
    werner este imaginea pregatirii si inteligenta grăitoare a jegurilor din servicii care l-au facut președinte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger