AcasăPoliticaAccidentul ministrului Lucian Bode. Premierul Ludovic Orban cheamă Poliția! - VIDEO

Accidentul ministrului Lucian Bode. Premierul Ludovic Orban cheamă Poliția! – VIDEO

Referindu-se la accidentul în care a fost implicat, la finele săptămânii trecute, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, în județul Argeș, premierul a susținut, miercuri, că nu a apucat să vorbească vrea mult cu reprezentantul echipei guvernamentale despre acest caz.

„N-am avut o discuție cu domnul ministru decât aceea că mi-a spus că a avut un accident. L-am întrebat dacă a fost la volan, mi-a spus că nu fost la volan, l-am întrebat care e starea de sănătate și era în curs de evaluare starea de sănătate. Am înțeles că este în afara oricărui pericol. Aici trebuie Poliția să verifice exact circumstanțele”, a răspuns Orban întrebărilor primite pe acest subiect, pe fondul imaginilor surprinse în trafic cu mașina în care se afla ministrul Transporturilor. DETALII AICI.

Având în vedere faptul că nu au fost puțini cei care au remarcat faptul că la un moment dat pe înregistrarea ajunsă în spațiul public se aude o sirenă, când autovehiculul în care se afla Lucian Bode trece prin dreptul camerei unui motociclist participant la trafic, Ludovic Orban a fost întrebat și despre o eventuală situație de urgență care ar fi putut justifica apelul la o astfel de variantă. „Probabil se întorcea pentru a-și desfășura activitatea la minister. (…) o să am o discuție cu domnul ministru„, a sunat răspunsul prim-ministrului, despre accidentul produs duminică.

De altfel, și pe filmarea ajunsă pe Youtube se face o remarcă referitor la faptul că mașina a folosit semnale acustice. ”E ăla, Tuareg-ul cu sirene”, subliniază bărbatul aflat pe motocicletă.

334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger