AcasăPoliticaVictorie pentru Horaţiu Suciu şi Rareș Bogdan, în fața taberei lui Ludovic...

Victorie pentru Horaţiu Suciu şi Rareș Bogdan, în fața taberei lui Ludovic Orban

(foto: Facebook/PNL Mureș)

Victorie la nivel local, pentru tabăra ”reformiștilor” liberali, cu doar câteva luni înainte de Congresul PNL, în cadrul căruia Ludovic Orban și Florin Cîțu își dispută prima funcție în cadrul partidului.

Cunoscutul prof. dr. Horaţiu Suciu – care s-a bucurat de susținerea europarlamentarului PNL Rareș Bogdan – a câștigat, marți, 15 iunie, șefia filialei PNL de la Târgu Mureș, în fața deputatului Ervin Molnar, din tabăra lui Ludovic Orban. Deputatul Molnar a condus până la această dată organizația PNL de la Târgu Mureș. Rezultatul votului a fost 135 la 84, în favoarea lui Suciu.

Suciu: Vom deschide larg ușa partidului pentru tineri, intelectuali

“Mă voi înconjura de oameni competenți, care au dovedit, prin profesia lor, că pot aduce plus valoare partidului și comunității. Sunt un om de echipă, iar ușa mea va fi mereu deschisă pentru toți colegii și voi ține cont de opiniile tuturor. Ca medic și profesor sunt obișnuit să ajut și să îndrum.
Voi face acest lucru în continuare. Vom deschide larg ușa partidului pentru tineri, intelectuali și oameni cu cariere profesionale valoroase. Nu vom face niciodată compromisuri care să sacrifice valorile și principiile liberale. Toate acțiunile și deciziile noastre vor fi pentru consolidarea și creșterea influenței PNL Târgu Mureș la nivel national.”, a declarat președintele PNL Târgu Mureș, Prof. Univ. Dr. Horațiu Suciu, citat pe pagina de Facebook a PNLMureș.

Faptul că ”reformiștii” liberali, în frunte cu Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Florin Roman, au fost prezenți la Tg. Mureș, pentru a-i fi alături prof. dr. Horaţiu Suciu, a avut un impact puternic, notează bzi.ro.

CV impresionant

Prof. dr. Horaţiu Suciu – recent ales în fruntea filialei PNL de la Tîrgu Mureș – este medic primar în chirurgie cardiovasculară. Conduce Institutul de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, fiind medicul care, în 2015, a realizat primul implant de inimă artificială din România.

Conform aceleiași surse, doctorul Suciu este supraspecializat în chirurgie cardiovasculară pediatrică.

author avatar
Andrei Coman
451 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger