AcasăPoliticaA descoperit și Victor Ponta naționalismul. Cine are interesul ca România să...

A descoperit și Victor Ponta naționalismul. Cine are interesul ca România să nu construiască Autostrada Transilvania. Declarații cu puternic iz electoral

Victor PontaVictor Ponta vine cu explicaţia-BOMBĂ pentru care România nu are o autostradă care să "taie" Carpaţii

Victor Ponta, liderul Pro România, a afişat o atitudine naţionalistă şi xenofobă, în momentul în care a fost întrebat de ce, în timpul mandatului său ca prim-ministru, nu s-a reuşit finalizarea construcţiei Autostrăzii Comarnic – Braşov.

Alexandru Rafila, de la PSD, l-a întrebat pe Victor Ponta de ce crede că România nu a putut să facă tronsonul de autostradă Comarnic-Brașov, în condițiile în care în 2016 condiționa propria sa candidatură la alegerile parlamentare de realizarea acestui tronson.

Ponta a dat vina şi pe Băsescu pentru lipsa acestui drum

O întrebare foarte dureroasă, pentru că și au am crezut mult timp: domnule, nu a putut să facă Boc, o să vin eu și o să fac. N-am făcut nici eu. Am plecat eu, zic: las’, că vine Dacian Cioloș și face, n-a făcut nici Cioloș; o să vină Dragnea, cu Grindeanu, Tudose… N-au făcut. O să vină Orban.

Eu cred – aici nu vreau să vorbesc cu păcat – eu cred că undeva în afara României s-a decis ca România europeană să se termine la Carpați și orice proiect prin care vrei să unești Bucureștiul de Ardeal să fie stopat. Altfel nu-mi explic de ce atunci când am terminat de negociat și de semnat contractul cu trei firme europene (Vinci, Strabag și Aktor), domnul Băsescu imediat mi-a făcut plângere penală la DNA.

Evident că nu a ieșit nimic din acea plângere decât s-a stopat contractul. Poate că la un moment dat o să fim lăsați să legăm Moldova, București, Oltenia de Ardeal. Deocamdată, n-am reușit niciunul dintre cei care am fost”, a spus Victor Ponta la postul Digi24.

Iohannis şi Orban au inaugurat, miercuri, primul petic din Autostrada Moldovei

Primul tronson de autostradă din Moldova a fost dat în trafic, anunță Compania de Drumuri. Miercuri, 2 decembrie, au fost inaugurați, în prezenţa lui Klaus Iohannis şi a lui Orban, cei 16 kilometri la profil de autostradă din Centura Bacău, parte din Autostrada Moldovei (A7).

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău – că prin ”grija” guvernanţilor pesedişti, ”Moldova a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua”.

Aici se vede foarte clar ce a însemnat o guvernare pesedită inutilă, că pentru Moldova au fost inutili„, a declarat şeful statului, afirmând că nu laudă Guvernul PNL, ci doar arată cum stau lucrurile.

Nu este niciun secret că Moldova, prin «grija» guvernanţilor pesedişti, a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova şi nu la nivelul de poveşti şi promisiuni deşarte, ci la nivelul de realizări„, a declarat, miercuri, Klaus Iohannis, la deschiderea tronsonului de Autostradă A7 – varianta ocolitoare Bacău.

author avatar
Andrei Ștefan
711 afisari

9 COMENTARII

  1. Naționalist pur, enciclopedic și cu vocație universală ca Vadim Tudor – dacă e să ne limităm la politică – nu va mai avea România prea curînd. A asocia pe oricare dintre lăbarii de ieri și de azi cu naționalismul este o porcărie. Cît despre xenofobie – și fără a-l apăra pe Ponta – nu văd ce e xenofob în ceea ce zice Victoraș aici. Dar ziaricii ale căror lecturi s-au limitat la etichete de la diverse ambalaje, prin diverse supermarketuri și mall-uri, ca să pară și ei culți la cap și nu tîmpiți, strecoară cuvinte cu efect, doar-doar s-o lipi ceva. Mucii, eventual.

  2. Fondul articolului este bun si spusele lui Ponta sunt extrem de interesante. Remarca cu nationalismul si xenofobia – nu pentru ca este vorba de Ponta – este ca zicala cu batul in balta.

  3. Are dreptate dar e prea tarziu dupa 31 de ani, ai propun sa voteze crucea cea sfanta sa sfintim votu poate crapa dracu securist politic si nu mai pupa in cur jigodii ca Ghita la Dubai si Petrov in acord pe biletel sa ne vanda pe nimic.

  4. Deci nationalismul asta e bun asa de jaga jaga dupa 1 Decembrie noaptea in pat cand te gandesti ca prostu ma da ce mari erau inaintasii ma si cat de prost pot fi eu in epoca contemporana.

  5. „Nu este niciun secret că Moldova, prin «grija» guvernanţilor pesedişti, a fost lăsată în urmă şi aşa nu se poate continua. Noi, prin aceste lucrări am venit să dovedim practic că nouă ne pasă de Moldova şi nu la nivelul de poveşti şi promisiuni deşarte, ci la nivelul de realizări”. Si s-a vazut. Petecul a si crapat producand accidente! Bravo ciuma galbena, bravo werner!

  6. Cand O LEPRA CA PONTA incearca sa te imbrobodeasca ca sa-l votezi fugi de el ca dracul de tamaie !!,individul n-are nici o limita ,n-are cel mai elementar bunsimt si se agata de orcine si orce ca sa mai roada inca 4 ani un os in parlament.
    Dovada ca lumea s-a scarbit de Ponta si Tariceanu a fost acel scor de 1,..% .
    Daca romanii s-au saturat de LEPRE ,MAFIOTI ,EXCROCI ,CURVE ,TRAFICANTI poate se mai curata parlamentul .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger