AcasăPoliticaVictor Ponta, veste proastă pentru românii din Ucraina, după discuția Iohannis-Zelenski: "Pot...

Victor Ponta, veste proastă pentru românii din Ucraina, după discuția Iohannis-Zelenski: „Pot să facă orice cu noi”

S-a lepădat de Ponta!

Zelenski a confirmat că a discutat cu Klaus Iohannis privind dezvoltarea cooperării dintre Ucraina și România, „în primul rând în sectorul apărării”.

În cadrul discuției, Klaus Iohannis i-a cerut lui Volodimir Zelenski să găsească ”rapid soluții” pentru problema comunității române din Ucraina.

Ponta, sceptic după discuţia Iohannis – Zelenski

Victor Ponta este de părere că atitudinea lui Iohannis a făcut din România o țară irelevantă, la mâna altora.

Credeti ca acum copiii romanilor din Bucovina o sa aiba voie sa invete dupa un Abecedar in limba romana? NU!

Credeti ca romanii care au fost luati cu forta intr-o noapte, prin decizia lui Stalin si Hitler, si trecuti de la Romania la URSS (acum Ucraina) meritau un ajutor concret din partea Presedintelui Romaniei ( ales, e adevarat, fara voturile lor, pentru ca in Ucraina e interzis sa ai si cetatenie romana) ? Dincolo insa de viata romanilor din Ucraina – oare chiar ne place la toti sa fim umiliti chiar de toata lumea?

Nu mai suntem doar “pacalicii” Europei – de care guvernantii din Austria sau Olanda “fac misto” cand vine vorba de Schengen.

Acum s-au invatat si altii ca pot sa faca orice cu romanii – pentru ca Dl Iohannis isi exprima “preocuparea si nemultumire”, dupa care pleaca la ski, sau la o Conferinta internationala unde trebuie sa citeasca de pe foaie un text insipid si incolor; dupa care se relaxeaza!”, a postat Victor Ponta pe Facebook.

Ce i-a cerut Iohannis lui Zelenski

Iohannis i-a solicitat lui Zelenski „identificarea rapidă de soluţii care să răspundă şi să remedieze aceste preocupări”.

În acest sens, cei doi preşedinţi au agreat ca în perioada imediat următoare miniştrii de Externe ai celor două ţări să aibă discuţii cu privire la soluţionarea bilaterală a aspectelor menţionate”, se precizează în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

author avatar
Andrei Ștefan
795 afisari

18 COMENTARII

  1. Albanezul de ce mortii matii discuti tu de romani???Tu esti un produs al URSS…ma-ta si-a tras-o cu toti de la ambasada azerbaijeanului nici nu stie cu cine te-a facut,cu care dintre KGB-istii care au facut-o posta.Nu mai polua spatiul public cu mizeriile tale…..kim-jong-tonta…siktirr

    • Nu mai construiesti moschei si bordeluri….cu Ghitza???si DorinCocos???

      • Dar iohannus care a taiat si vandut padurile tarii si care va fute nu va deranjeaza …prostilor

    • Cum e cu satanistulTonyBlair….il mai chemati sa va inaugureze moscheile dinPloiesti???…luate-ar dracu de jigodie scarboasa

      • Bai urmas de criminal stii cine a fost Tony Bler?Nu a fost amantul SCHMITH ,nici amantul Pohontu …nici Guran hotul nepedepsit ,nici Alinutza cururi flenduri A fost prim ministru Britanic A vrut sa-l cheme sa va invete sa va mai spalati si pe Guran sa-l pupatiPe Iohanus curdefer ,6 case ,copii vanduti la organe sa-i s sopteasca ca penalii si traficantii de copii n-au ce cauta in politica Dar v-a speriat atat de tare incat tremurati si acuma Asa patesc leprele hoate cand vad un om cinstit CE ai cu Ponta ?El nu a furat nimic niciodata !De iohanus care fura si se fu”te-cur de cenu spui nimic Globalisto -sorosisti -criminal de la 1907 !

        • Bai putoare satanista…ce mortii matii faceau la Stambul PontaGhita cu spagile de la Kazmunai????luate-ar moartea cu tot neamul de jeguri ardev-ar ciuma sa va manance viermii de vii

  2. De ce bagi prosopul in gura bai tu care tai postarile Siktir cu toti gaozarii de mai sus Scarba Sorosistii CAND VA mai baga sponsorul broscoi banet ca sa distrugeti tara Vezi ca langa sediul pneleprelor este o gaura de unde ies gandaci puturosi Trebue daramata sandramaua cu Catzu ,popescu ,iohanus inauntru ca sa salvam acei gandaci ,mult mai importanti decat voi criminalii de la 1907 Vandutilor pe 30 de arginti ,scarbe orbanisto-guranisto iohanist-penelepriste

    • Sa-i faceti orice lui PUIE MONTA dar sa nu cumva sa-l violati anal…ca-i place si mai vrea.merge niste MUE cu galeata si cu picamerul ca la unWC public

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger