AcasăPoliticaVictor Ponta l-a dat de gol pe Klaus Iohannis. Pe ce funcţie...

Victor Ponta l-a dat de gol pe Klaus Iohannis. Pe ce funcţie va pune mâna preşedintele după ce pleacă de la Cotroceni

victor pontaVictor Ponta sapă la temelia lui Klaus Iohannis: "Nici Ion Iliescu nu era cu PSD-ul aşa"

Victor Ponta l-a dat de gol pe Klaus Iohannis. Fostul premier este sigur că preşedintele va accepta un post „european”, după ce-şi încheie mandatul la Cotroceni.

Ponta susţine că l-a „citit” bine pe şeful nostru de stat.

Se promovează deja la nivel internaţional?

Victor Ponta a dezvăluit care ar fi intențiile președintelui Klaus Iohannis odată cu încheierea mandatului.

Eu cred că interesul domnului Iohannis acum este de a-și termina liniștit mandatul și de a pleca la o funcție internațională, nu stă el în România, că suntem prea proști noi pentru el, nu-l merităm.

Deci cred că asta-l interesează. Din acest motiv, o să meargă, o să spună din nou că noi facem orice pentru Ucraina, mă rog, ce trebuie spus ca să te promoveze la nivel internațional”, a spus fostul premier.

Cere să-l lase în pace pe Ciolacu

Sper să-l lase pe Ciolacu, sper să lase guvernul, dar, de data asta, e adevărat că nu e guvernul lui, nu e de la PNL. Au fost trei guverne PNL: Orban, Câțu și Ciucă. Să-l lase în pace să redreseze puțin partea economică, pentru că altfel va fi foarte rău, iar moștenirea domnului Iohannis nu poate să o arunce toată pe Ciolacu.

M-a dat jos și pe mine, după a schimbat nouă premieri, Ciolacu este al nouălea prim-ministru, eu tot spun ca oamenii să nu uite: Ponta, Cioloș, Grindeanu, Tudose, Dăncilă, Orban, Câțu, Ciucă și Ciolacu.

Toți nouă până la urmă schimbați de domnul Iohannis. Lasă-ne și pe noi acuma, gata, nu mai încerca cu guvernul tău, lasă-ne să avem grijă de România„, a mai zis Ponta la RTV.

author avatar
Andreea Vlad
1.090 afisari

6 COMENTARII

  1. Animalu politic Ponta a dat legea pensiilor speciale așa că huo , părerea lui nu contează.

  2. Dupa ce termina ingaleala asta sunt sigur ca va huschi-o la MIAMI Nimeni nu-l vrea doar pentru ca e obedient Trebue si minte

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger