AcasăPoliticaVictor Ponta îl atacă pe Dacian Cioloş pe marginea raportului Matic: "Ia...

Victor Ponta îl atacă pe Dacian Cioloş pe marginea raportului Matic: „Ia 100.000 de euro pentru asta?”

ponta-ciolosVictor Ponta îl atacă pe Dacian Cioloş pe marginea raportului Matic: "Ia 100.000 de euro pentru asta?"

Parlamentul European a adoptat Raportul Matic care face apel la statele membre „să garanteze că femeile beneficiază de drepturi sexuale şi reproductive de calitate, complete şi accesibile, precum şi să suprime toate obstacolele care împiedică accesul deplin la aceste servicii”.

Printre alte prevederi există și o una potrivit căreia, pentru că, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen.

Victor Ponta l-a pus pe Cioloş la zid

După ce doar europarlamentarii USRPLUS au votat în favoarea raportului, Ponta afirmă că pentru salariul uriaş încasat de Cioloş la Bruxelles acesta ar putea să facă şi lucruri cu adevărat folositoare pentru românii de rând.

Urmaresc “cu atentie si preocupare” marea batalie intre Dacian Ciolos si PNL- isti pe tema femeilor care au dreptul sa faca avort ( normal – zic eu) si a barbatilor care pot sa nasca in conditii egale cu femeile (asta doar sustinatorii PLUS pot sa ne explice cum se face)!

Am insa o intrebare – dincolo de aceste probleme extrem de “urgente si arzatoare” dvs cunoasteti o tema cu adevarat importanta pentru viata romanilor obisnuiti pentru care se lupta Dacian Ciolos la Bruxelles? Ca eu chiar nu stiu – si ma gandesc totusi ca ia salariu de aproape 100.000 de Euro pe an pentru “lupta” lui!

De 100.000 de euro salariu cred ca dvs puteati sa faceti ceva mai bun decat Ciolos! Gresesc?”, scrie Ponta pe Facebook.

Cioloș n-are așteptări de la extremiști sau de la PSD

Dacian Cioloş spune că politicienii care trăiesc din minciuni potrivit cărora el a susținut în Parlamentul European o lege prin care bărbații să rămână însărcinați sunt toxici și periculoși pentru societate.

Vajnicii bărbați politici din România, cei care își fac poze cu singura floare pe care o cumpără într-un an, pe 8 Martie, sunt pur și simplu traumatizați că femeile ar putea avea niște drepturi de bun-simț în societate”, a postat Cioloş pe Facebook.

Nu o să vin să vă povestesc despre cât de utile sunt educația și decența sau despre cât de necesare sunt drepturile cetățenilor. Vreau doar să spun că îmi este rușine de astfel de oameni, mai ales că pe unii dintre ei îi consideram persoane decente.

Nu am așteptări de la extremiștii care mint de ani în șir că se prăbușește cerul și că vine sfârșitul lumii. Îi știu și pe cei de la PSD că se ascund sub ideea de „stânga conservatoare” ca să mai câștige un vot din temerile unor oameni care chiar cred că îi vor fugări minoritățile sexuale pe străzi ca să le implanteze cipuri. Rușinos.

Însă îmi e imposibil să înțeleg cum unii colegi de la PNL au ajuns să promoveze astfel de închipuiri tenebroase și mincinoase”, a mai scris Cioloş.

author avatar
Andrei Ștefan
775 afisari

6 COMENTARII

  1. Tradator sadea, dupa toate canoanele. Si cand te gandesti ca partidul sau are 2 procente !?

  2. Saracul Ciolos, la cum reactioneaza cred ca hormonii sunt de vina, e posibil sa fie gravid.

  3. Pai să-l băgăm pe Cioloș la treaba, să-l frece în cur ori în gură cât mai mulți pana rămâne gravid. Sa vedempe unde naste😆

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger