AcasăPoliticaVictor Ponta îl atacă fără milă pe Klaus Iohannis: "E foarte bine...

Victor Ponta îl atacă fără milă pe Klaus Iohannis: „E foarte bine că își vede în continuare de vacanță”

Victor Ponta nu l-a „iertat” pe Klaus Iohannis nici după drama de la Crevedia, în urma căreia au murit 2 oameni, iar zeci de persoane au fost rănite, printre care foarte mulţi salvatori.

Fostul premier consideră că în ultimii ani România s-a schimbat din rău în mai rău.

Victor Ponta, bilanţul tragediilor

Ponta a enumerat tragediile din ultimele zile din ţara noastră: o gravidă a fost lăsată să moară într-un spital, doi tineri au fost uciși într-un accident teribil de un șofer drogat, iar pompieri, jandarmi și zeci de civili au fost răniți în urma exploziilor de la o stație GPL.

Ce se întâmplă cu statul Român? Pentru că aici este o problemă a statului român din ultimii ani în care de fiecare dată parcă e mai rău. De fiecare dată zicem:

Bun, cine ar trebui să aibă grijă să nu moară o femeie însărcinată la un spital? Cine trebuie să aibă grijă să nu te omoare un șofer care mai fusese prins cu droguri pe stradă?

Cine trebuie să aibă grijă ca atunci când aveam un accident ca cel de aseară să se întâmple ceea ce a spus domnul Iohannis acum opt ani după Colectiv?…

E mult mai rău decât acum opt ani, e mult mai rău, în toate aceste cazuri, în rest pot să vă spun așa: Nu există o comparație corectă între Colectiv și ce s-a întâmplat aseară.

La Colectiv au fost sute de oameni într-un loc închis, acum numărul de răniți, aici a fost vorba în primul rând de un accident în care au fost puțini oameni, după care cei care trebuiau să intervină, pompieri, jandarmi, au fost și ei victime.

În al doilea rând, înțeleg din datele oficiale că sunt șase sau șapte intubate, după Colectiv au fost 182! Atenție, de la 6 la 182 e ceva ce nicio țară din lume nu își poate permite să trateze”, a declarat Victor Ponta la RTV.

author avatar
Andrei Ștefan
1.230 afisari

49 COMENTARII

  1. Camd omu’ e in vacanta, lasa-l in vacanta.
    Numai ca aici omu’ e presedintele cu atributii scrise in Constitutie.
    Procurorii, pe de alta parte au inceput cu stangul.Exista deja decese, cu legatura de cauzalitate super-probata, ei o tin langa cu infractiunea de distrugere.
    Ar trebui in baza martorilor, filmarilor, etc sa poate incepe urmarirea penala macar pentru firma, sa puna sechestru pe conturi, ei asteapta….ploaia care distruge probe.

    • Nu e frumos, Ioana. Eu am făcut vacanță de 8 ani, cred că merit să revin pe scena politică, mai ales că n-am avut nicio vină pentru ce s-a întâmplat. La fel cum și Gabi va reveni pentru alegerile din ’24.

  2. Ciocoiul parvenit Werner trebuia suspendat demult, el nu are nimic în comun cu interesele țării și-al cetățeanului

    • Pentru adevar: Pinocchio a demisionat din cauza unui accident produs in mediu privat.Raspund premierii pentru ilegalitatile de la Crevedia? De trei ani statia gpl functiona ilegal… deci in mandatele Ciolos, Catu si Ciuca.
      Dupa Colectiv ,Guvernul USR PNL in frunte cu domnul in geaca rosie, s- au batut cu pumnul in piept ca vor construi spitale pentru arsi.Dar ei au blocat proiectele …
      Rafila s- a apucat de construit.
      Cine minte?

        • Daca tac- tu face o infractiune trebuie sa fi si tu pedepsit?
          Eu cred ca la acest.moment problema e in mana procurorilor care ar trebui sa isi faca treaba.Sa ii cheme si sa ii audieze.

          • Comisarul . ro , astazi , ora 13:25 : ” Primarul PSD din Crevedia a fost condamnat in 2016 la un an de inchisoare cu amanare pentru tainuirea unui furt / A cumparat un motocultor , desi stia ca e furat „.

      • @Io Mersi pentru susținere. Așa e, am demisionat pentru vina altora. Am stat câțiva ani la o parte și cred că a venit timpul să revin pe scena politică. La fel ca și Gabi, sper să candideze anul viitor.

    • Fiecare zi care trece cu ciocoiul Werner la cârma țării este un dezastru si înglobarea in datorii iremediabile

  3. MAI PONTA ,priveste in oglinda ,ce vezi ?,un ratat in politica ,n-ai invatat din greseli si in loc sa-ti vezi de avocatura ca asta esti ,fugi in politica de unde te-ai ales cu ceva !.
    Asa au fugit si fug toti neavenitii ,nepriceputii ,al de pierde vara spre politica ,nu stiu ce au de facut ,dar se baga !.
    Tu te-ai lipit iar de Ciolacu ca si cocosatul de gard !,te bati cu morile de vant ca don Qijote !,vorbesti de funie in casa spanzuratului .
    Cand unul greseste prima data e prost ,nepregatit !,dar cand greseste a N-a oara este IDIOT !,iar idiotii s-au imultit ca mustele in administratia centrala si locala.
    Ce-ti spune tie Ponta numele de Mihailesti ?,locul unde au murit intr-o explozie pompierii din Buzau !-caz tipic de incompetenta -prostie crasa a celui care a comandat interventia ,vezi Crevedia ,morti pompieri jandarm ,politist !,unde-s acestia subordonati ?-la MAI = PROSTIA PRIMEAZA IN CONDUCEREA : POLITIE,JANDARMERIE ,POMPIERI !.
    NIVEL DE PREGATIRE ZERO ,CUNOSTINTE IOC !!.
    Mai Ponta ,PROMOVARE INDIVIDULUI PESTE NIVELUL DE COMPETENTA ESTE CRIMA CU PREMEDITARE !,ASTA NU SE VEDE SI NU SE INTELEGE DE CATRE SEFII GASTILOR POLITICE . CAND SCOALA ,EXAMENUL, MERITOCRATIA SI LEGEA ISI INTRA IN ROL SE VOR VEDEA EFECTELE .

  4. Dar el ce a făcut cand s-a întâmplat „Colectivul”? Se face ca ploua! M-am saturat de reacțiile lui cand alții sunt la putere! El e sfânt si nu-i pute gura desi a mâncat tone de usturoi!

    • Ce am făcut? Am avut demnitatea să demisionez, și nici n-am avut nicio vină. Voi știți doar să dați vina pe PSD și să condamnați oameni nevinovați. Liviu, Gabi, Marius… toți nevinovați, însă s-au sacrificat pentru binele poporului.

      • Arafat este dușmanul țării și ar trebuii judecat pentru toate dezastrele aduse poporului român, a trimis cu bună știință la moarte pe acei pompieri

  5. De ce să se mai agite Klaus, că oricum e „pe țeavă”?
    Iar la Ponta, ăsta în 2 vorbe spune 3 minciuni, e bun pe lângă unul ca Ciocalacu, se potrivesc băieții ăștia.

    • Cu ce mint, domne? Cei de vină sunt Iohannis, Drulă și Cioloș, care de 8 ani de zile n-au ridicat un deget pentru a ne asigura că suntem bine pregătiți pentru următorul dezastru.

  6. Pai da, prostca tine sa dea guvernul din mana doar pentru ca s-au adunat niste putzoi de securisti drogati si neterminati in piata zbierand coruptia ucide si jos ponta dupa ce le-au dat foc la alti drogati ce topaiau intr-o fabrica abandonata?

  7. pisicutul pute de la o posta ca-i manevrat de securitate , securitatea si acolitii vantura prosteala cu tapul ispasitor , in acest caz johanis si am sa repet pina inteleg si ultimii securisti prosti ca ponta , johanis a fost si este sprijinit de psd , pnl , usr , udmr , sri , sie , parlament etc prin urmare asta-i politica Romaniei nu a lui johanis , ghiorlanilor !

    • Dar f curios cu dintr-o data ies la iveala toate mizeriile sistemului ,cât a fost holera galbena pnl și cu scârbele useriste sub bageta drogalaului câțu și cap de beton maciuca nu sa întâmplat nimic, cum a apărut psd la guvernare au și început mașinăriile de propaganda sa lucreze și sa infiereze

  8. Victor Ponta a fost cel mai bun Prim-ministru de dupa ’89 Este unul dintre cei mai cinstiti politicieni El a dus Romania pe crestere dar hienele pndliste ,securicii ,presul si rezistii s-au opus vehement ,l-au dat jos fara motiv e inventate de ei pentru ca nu-i lasa la furat

    • Nu mi-au furat titlul, eu am renunțat la doctorat după ce m-au prins în flagrant. Oricum, nu e important ce am plagiat, ci ce am făcut pentru țară. Asa cum spune dansul „ha,ha”, am fost cel mai bun prim-ministru de după revoluție, măcar din punct de vedere a economiei. Sper că m-ați iertat pentru Colectiv, ca oricum n-aveam nicio vină. Puteți să-l întrebați și pe Liviu, nu minte.

  9. Inainte sa am raporturi sexuale cu tatal meu si sa se desparta de mama de fiecare dată când stateam cu ochiul lipit de gaura cheii și salivam la ce ritual de împerechere imi ofera tata calare pe mama, doar, doar își va da seama si ma invita sa dau buzna peste ei și să mă aibă imediat și total la cat de fierbinte eram in acele clipe și cât de plin de dorința sunt! Tata se străduia mereu și inventa fel de fel de poziționări, ba scapa săpunul pe jos și se apleca si îl iau dar cu spatele spre ușă, expunând cat se poate de clar boasele lui uriase și bucile paroase, sau se săpunea insistent la penis simulând chiar fuutaiul, ori isi mângâia cu o mână penisul și cu cealaltă boasele! Toate astea le facea fix pt. mine, dar nu pot să rămân insensibil și mă excită groaznic chiar și când îmi imaginez că în sfârșit dărâma ușă aia nenorocita sa dau năvală si să mă fuuta, așa cum merit și cum aștept de atâta timp!
    Din păcate, abia dupa ce s-a despartit de mama am avut noroc, intr-o noapte, am zis ca fie ce o fi, mă voi strecura gol la el în pat si să vad atunci dacă mai poate să se rețină! Chiar nu mai puteam, eram tot extrem de excitat și nerăbdător să fac asta! E drept, am mai vrut să fac asta și în alte dați însă nu am avut curaj! Dupa ce am luat cateva guri de Noroc la pet, mi-am facut curaj!
    Seara a trecut cu bine, ceva banalitati schimbate drept conversație între doi indiferenți și nu a trecut mult timp până ne-am urat noapte buna și ne-am retras in dormitoare. Primul lucru a fost să iau cateva gaturi de bere și apoi încă una și încă una, așa că destul de repede eram ușor amețit și, daca tot eram fără chiloți mi-am inceput masturbarea. Deja simțeam dorința chiar și când mă atingeam doar, iar când am început să o pipăi din ce in ce mai insistent, am intrat într-o stare tot mai accentuată de excitație și devenisem nerăbdătoar să fac ceva in această direcție! Am mai tras o gură de bere și m-am ridicat din pat, am aruncat bluza de pe mine și, gol dar foarte fierbinte, am pornit către dormitorul lui. Ușa nu era închisă, așa că am intrat în liniște și pe întuneric m-am apropiat de pat. L-am auzit cum respiră ușor, cred că adormise de curând și, încet, cu grija, m-am strecurat sub cearceaful cu care era învelit. Surpriza a fost una colosala! TATA dormea gol goluț și o puula tare și bună mă aștepta la fel de nerăbdătoare ca și mine! Am înțeles imediat că se aștepta la asta și bucuros, doar e sânge din sângele meu am sărit pe el, l-am luat în brațe, l-am sărutat pe gura cu pofta nebună ce mă cuprinsese și mi-am potrivit bunăciunea aia de puula la fundulet. A intrat în forță la cat de umed eram acolo și mult doritul fuutai s-a dezlănțuit fara limite! M-a călărit o bucată de timp, apoi m-a tras sub el și a trecut la pompe serioase și la supt! Îmi venea să urlu de fericire pt ce se întâmplă și mă împingeam in puula de fiecare dată când se îndesa in mine. Mi-am ridicat picioarele să mi-o bage și mai adânc și am intrat într-o perfectă sincronizare cu el. Ne-am fuutut astfel mult timp și îi tot repetam: te iubesc, te iubesc, te vreau mult, loveste-ma in anusul meu fericit, fuute la maxim, dă-i puula, dă-i, așa! In fine a venit și binemeritatul jet de sperma cu care ne-am oprit și trântiți pe spate am răsuflat ușurați!

  10. Tupeu de pesedist! Interlopii din mafia psd dau foc tarii cu gaz importat pe sest din Rusia si tot el claxoneaza!

    • N-avem nicio vină, Mickey. Cei de vină sunt useriștii (Drulă și Cioloș) care au stat la putere toți anii aceștia și n-au reușit să instaleze un singur pat amărât pentru victimele cu arsuri.

  11. Pesedistii cu cateva exceptii sunt deocamdata oameni de cuvant ,si de partea oamenilor Ceilalti …da dreata sunt pleava societatii …bautori de pipi ,mancatori de muci ,nebuni cu maimute pe umar ,hoti ,iar tatuca este hotul hotilor ,seful vostru !N-au facut nimic aceste hiene criminale niciodata pentru oameni !

    • Mulțumim pentru susținere. Avem cel mai lung record de guvernare. Aproape 30 de ani, nimeni nu joacă jocul politic mai bine decât noi!

  12. Atacul Terorist de la Colectiv a avut ca scop indepartarea lui Victor Ponta de la putere pentru ca acesta facuse o vizita neautorizata , in calitate de Prim Ministru, la Beijing unde incheiase, in Numele ROMANIEI un Parteneriat Strategic intre Romania si R.P.Chineza ori asta Partenerul_Strategic nu putea tolera. Azi, alta si mai boacana: Guvernul Ciolacu a contestat in premiera pentru ROMANIA o Decizie a Curtii Eupropene a Drepturilor Omului, a cerut Companiilor_Straine sa-si plateasca taxele si incepuse o operatiune de igienizare in Ministerul Afacerilor Interne. Catastrofa de la Crevedia e mult prea mare ca sa fie doar un accident. De-acum incolo Guvernele de la Palatul Victoria se vor ocupa doar de apararea democratiei in Ukraina si de securitatea Nord Atlantica in Marea Neagra ca Marea Neagra s-a mutat in Atlanticul de Nord.

    Mesaj Cultural : In CARTEA ROSIE scrie ca in materie de critica artististica, peste tot in Lume in toate epocile istorice sub toate si in orice regim politic, pe primul loc sta Criteriul Politic si numai dupa aceea vine Crteriul Artistic care nu poate fi ignorat pentru ca atunci toate operele artistice ar deveni o colectie de lozinci asa cum se intimpla azi in Tarile Imperialiste. Va recomand sa o ascultati pe Marea Artista Baishou Chieko interpretind in stil Enko cintecul „Lumina Lunii cade peste Ruinele Castelului”. https://www.youtube.com/watch?v=S2rzYCtiagI

  13. Dl Ponta capul sus,nu v-ati luptat doar cu borfasul werner, ci cu o multime de tradatori din partide ajuns la diferite ambasade straine si Bruseles [ ONG,FUNDATII ] !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger