AcasăPoliticaVictor Ponta îl atacă fără milă pe Klaus Iohannis: "E foarte bine...

Victor Ponta îl atacă fără milă pe Klaus Iohannis: „E foarte bine că își vede în continuare de vacanță”

Victor Ponta nu l-a „iertat” pe Klaus Iohannis nici după drama de la Crevedia, în urma căreia au murit 2 oameni, iar zeci de persoane au fost rănite, printre care foarte mulţi salvatori.

Fostul premier consideră că în ultimii ani România s-a schimbat din rău în mai rău.

Victor Ponta, bilanţul tragediilor

Ponta a enumerat tragediile din ultimele zile din ţara noastră: o gravidă a fost lăsată să moară într-un spital, doi tineri au fost uciși într-un accident teribil de un șofer drogat, iar pompieri, jandarmi și zeci de civili au fost răniți în urma exploziilor de la o stație GPL.

Ce se întâmplă cu statul Român? Pentru că aici este o problemă a statului român din ultimii ani în care de fiecare dată parcă e mai rău. De fiecare dată zicem:

Bun, cine ar trebui să aibă grijă să nu moară o femeie însărcinată la un spital? Cine trebuie să aibă grijă să nu te omoare un șofer care mai fusese prins cu droguri pe stradă?

Cine trebuie să aibă grijă ca atunci când aveam un accident ca cel de aseară să se întâmple ceea ce a spus domnul Iohannis acum opt ani după Colectiv?…

E mult mai rău decât acum opt ani, e mult mai rău, în toate aceste cazuri, în rest pot să vă spun așa: Nu există o comparație corectă între Colectiv și ce s-a întâmplat aseară.

La Colectiv au fost sute de oameni într-un loc închis, acum numărul de răniți, aici a fost vorba în primul rând de un accident în care au fost puțini oameni, după care cei care trebuiau să intervină, pompieri, jandarmi, au fost și ei victime.

În al doilea rând, înțeleg din datele oficiale că sunt șase sau șapte intubate, după Colectiv au fost 182! Atenție, de la 6 la 182 e ceva ce nicio țară din lume nu își poate permite să trateze”, a declarat Victor Ponta la RTV.

author avatar
Andrei Ștefan