AcasăPoliticaVictor Ponta iese din "bârlog" şi o atacă pe Clotilde Armand! (FOTO)

Victor Ponta iese din „bârlog” şi o atacă pe Clotilde Armand! (FOTO)

PontaVictor Ponta iese din "bârlog" şi o atacă pe Clotilde Armand!

Preşedintele Pro Romania, intrat într-un con de umbră după eşecul de la alegerile parlamentare, de anul trecut, a revenit în spaţiul public, cu un atac la Clotilde Armand!

Victor Ponta i-a reproşat primarului de la Sectorul 1 al Bucureştiului lipsa de acţiune în ceea ce priveşte crearea de spaţii de parcare. Fostul premier taxează şi o declaraţie a edilului referitoare la acte de caritate.

parcare
Aşa se parchează în sectorul 1 din Bucureşti

Ponta, enervat de cum parchează şoferii

Asa se parcheaza in Sectorul 1 – zona Zero a Capitalei – si va intrebati de ce suntem toti blocati in trafic?

Dincolo de nesimtirea ( sau inconstienta – sau disperararea ) celor care parcheaza asa blocand total traficul / oare Doamna Primar Clotilde Armand se poate ocupa si de aceasta problema ( in pauzele de la scandalurile zilnice cu toata lumea)?

Sunt gata sa ii donez si eu bani ( ca sa nu isi doneze doar domnia sa) daca se apuca de treaba!„, scrie Ponta pe Facebook, publicând o imagine cu două maşini parcate paralel, blocând o stradă.

Întrebată dacă a făcut acte de caritate, dacă a donat bani, Clotilde Armand a afirmat că a donat bani pentru avocaţi ca să se apere în procesele împotriva fostului primar Dan Tudorache.

Expoziţii nud la Primăria Sector 1

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand acuză PSD că a declanșat un nou atac politic după ce edilul a decis să expună în holurile primăriei lucrările de artă ale absolvenților de la secția Sculptură a Universității Naționale de Artă din București, cu ocazia Zilei Constantin Brâncuși.

Câteva lămuriri pentru cei care folosesc arta ca atac politic. Avocatul fostului primar și șeful PSD este supărat că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările.

Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: ″Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand″⁣, ″⁣Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!″⁣.

Doar că ce să vezi? Nu sunt nici ″⁣Drăcoaice″⁣ și nici ″⁣înconjurată de drăcoaice″⁣. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București.

Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
572 afisari

4 COMENTARII

  1. Capitala n-are muzeu de artă contemporană serios, în arhitectură proprie şi capabil să valorifice patrimoniul risipit te miri pe unde, iar în străinătate, lângă Atelierul Brâncuşi, emisarii noştri se vede traba că evită Centrul Cultural „Georges Pompidou”, simţindu-se mai acasă-n Paris la McDonald’s.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger