AcasăPoliticaVictor Ponta, suspect de infecție cu noul coronavirus! Ce decizie a lui...

Victor Ponta, suspect de infecție cu noul coronavirus! Ce decizie a lui fostul premier

Liderul PRO România, Victor Ponta a luat decizia de a se testa pentru COVID-19, iar până la aflarea rezultatului se va autoizola.

De asemenea, Ponta a afirmat că în această perioadă nu va mai participa fizic la acțiuni de campanie.

Decizia a fost luată după ce s-a întâlnit recent cu candidatul formaţiunii la preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, medicul Aurelia Ţaga, și care a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

„Deşi am respectat toate regulile de protecţie, având în vedere cazul colegei noastre de la Bacău, duminică în Bucureşti voi face din nou testul Covid 19. Până ce primesc rezultatul, nu voi mai participa fizic la acţiuni de campanie. Multă sănătate şi mult succes candidaţilor PRO România!”, a scris Ponta pe Facebook.

Menționăm că, medicul Aurelia Ţaga care este membru al PRO România filiala Bacău este candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean. Ca șef de partid, Ponta s-a deplasat la începutul acestei săptămâni la Bacău pentru a o susține în campanie. Vineri, medicul Aurelia Țaga a fost diagnosticată cu COVID-19. Aceasta spunea că nu are niciun simptom cu toate că testarea a ieșit pozitivă.

„Voi face tot ce ţine de mine să îmi protejez familia”

Cu o zi în urmă, ea apărea în mai multe fotografii, alături de liderul partidului Victor Ponta şi de primarul Bacăului Cosmin Necula, fără mască, însă afirma că au renunţat la mască şi la distanţare doar cât a fost făcută fotografia.

Potrivit medicului Țaga, nici Ponta şi nici Necula nu corespund definiţiei date persoanelor considerate „contact direct”.

„Eu fac campanie alături de candidaţii PRO România-respectând toate regulile de siguranţă ( masca, dezinfectant , număr de persoane, evenimente în spaţii deschise ) / inclusiv momentul fotografiilor ( în care îmi scot masca) este organizat de staff în condiţii de siguranţă! Voi face tot ce ţine de mine să îmi protejez familia, colegii şi toţi cei cu care interacţionez!”, a declarat la acel moment Victor Ponta, potrivit stiripesurse.ro .

author avatar
Eli Dan Davidescu
134 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca B.O.R SLUJEST POPORUL ROMAN acest diavol PONTA trebuie sa paraseasca gasca BORDELULULUI……………….. politic instalat dupa 1989 …….

  2. Se pare ca pisicutul nu a obtinut recunoasterea sistemului pentru ajutorul dat rasturnarea Vioricai.Acuma se asaza langa Esca,Adelina Pestritu,Nea Marin et comp. pentru cateva voturi ale prostimii slabe de inger care face din covid o drama existentiala din lipsa de ocupatie sau un scop in viata.Eu ii doresc sa fie sanatos si sa mearga sa munceasca la firma lui tata socru ca tara are nevoie de paine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger