AcasăPoliticaVictor Ponta dă cărțile pe față. „Guvernul nu doreşte să aflăm adevărul”

Victor Ponta dă cărțile pe față. „Guvernul nu doreşte să aflăm adevărul”

Victor Ponta, la un pas să-și fi rupt gâtul pe o făcătură

Victor Ponta, liderul PRO România a afirmat, miercuri seară, la postul România TV că președintele Iohannis și Guvernul Orban manipulează românii pentru a putea organiza alegerile locale, ce vor avea loc pe 27 septembrie 2020.

Potrivit lui Victor Ponta „va costa vieţi omeneşti şi ne va duce într-o situaţie mai gravă”.

Victor Ponta acuză Guvernul Orban că nu dorește să spună adevărul

Cât timp o să avem Guvernul Orban oamenii nu vor primi alocaţii sau pensiile. Au zis că le amână la anul, dar atunci vor fi şi mai puţin bani şi nu vor fi alegeri. Pe 27 septembrie, între sănătatea noastră şi interusul politic al PNL, acesta a decis foarte clar pentru alegeri. Acest lucru va costa vieţi omeneşti şi ne va duce într-o situaţie mai gravă. În mod inteţionat, Guvernul manipulează datele şi anume nu face destule teste. Am ajuns la un număr de teste de 12.000-15.000 în timp ce restul ţărilor fac 100.000 de teste pe zi. Se doreşte până pe 27 septembrie să nu se testeze oameni” , susţine Victor Ponta.

„Guvernul nu doreşte să aflăm adevărul, dar asta ajută ca foarte mulţi oameni să ştie să nu intre în contact, să stea izolaţi. Guvernul vrea să facă alegeri şi vor să ţină numărul cât mai mic” , a menţionat liderul Pro România.

Președintele Iohannis a îndemnat românii să meargă la vot

„În acest moment nu este cazul să discutăm despre amânarea alegerilor. Lucrurile sunt organizate, vor fi bine organizate și, altfel decât în iunie, acum știm mult mai bine cum să abordăm această epidemie. Purtarea măștii, distanțarea fizică și igiena mâinilor rămân singurele piedici între virus și noi. În secțiile de votare o să fie la dispoziție tot ce trebuie, de la măști de rezervă până la dezinfectanți. Eu sunt de părere că putem să mergem să ne exprimăm votul dacă respectăm toate normele”, a spus Klaus Iohannis.

author avatar
Eli Dan Davidescu
591 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum sa spuna Guvernul Sica pe ce a baut banii, n-are cum, au bagat si ei mana in borcanul cu miere adanc, ca asa le sta bine

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger