AcasăPoliticaVictor Ponta, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „L-aș băga la...

Victor Ponta, atac dur la adresa lui Vlad Voiculescu: „L-aș băga la închisoare! A creat haos”

Victor Ponta

Victor Ponta a lansat atacuri către mai mulţi politicieni, inclusiv la adresa fostului ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, în contextul actualelor tensiuni din vârful statului.

Fostul premier al României a mărturisit că l-ar băga la închisoare pe Voiculescu pentru situația paturilor de la Terapie Intensivă. Ponta a spus, duminică seară, la Antena 3, că „acum un an vorbeam că avem nevoie de locuri la ATI, să cumpărăm echipamente, să pregătim medici. După un an, cum s-a rezolvat?”.

Politicianul e revoltat că ministrul demis de la Sănătate a rezolvat problema cu paturile de la ATI luându-le de la bolnavii de cancer și de la alți bolnavi. „Nu s-au adus paturi noi, echipament, medici… Le-a luat de la alte boli!”, a spus el.

„Au acceptat un Voiculescu, despre care evident știau de unde vine și cu ce scop vine”

Victor Ponta a precizat că Vlad Voiculescu nu are școală deloc. „Dumneavostră știți ce școală are, că nu a reușit nimeni să găsească școala. A făcut Medicină? Are un unchi care vinde medicamente, am înțeles. Poate aveam și eu un unchi, care poate, nu știu, făcea televiziune, nu însemna că trebuie să fac emisiuni. O sfidare pentru un sistem esențial în orice țară, în cel mai greu moment. Eu nu cred că pentru Sănătatea din România a fost un moment mai greu, nu știu, din timpul războiului încoace. Nimeni nu a fost pregătită, nici America, nici Marea Britanie, nici Franța pentru pandemia de COVID. Și tu îți bați joc.

Mă întreba cineva dacă era normal să îl demită Cîțu. Nu. Era normal să nu îl pună. L-a pus pentru că cei de la PNL sunt foarte slabi și bătălia dintre domnul Orban și domnul Cîțu, de multe ori le ocupă toată energia, în loc să mai administreze și țara și Guvernul, încât, evident au acceptat un Voiculescu, despre care evident știau de unde vine și cu ce scop vine (…) Problema este următoarea – lipsa de pregătire şi intenţia clară de a face haos într-un momentul cel mai greu al acelui sistem. E ca şi când noi am fi acum în război şi la Apărare îl iei pe unu’ şcolit la Viena pe la vreo firmă privată care e ocupat să ne vândă armament. E trădare asta. Te-ar împuşca în mod normal, în orice ţară normală. Noi îl luăm şi îl jeluim, că l-a dat Cîţu afară”, a spus Victor Ponta, revoltat.

author avatar
Andreea Vlad
637 afisari

3 COMENTARII

  1. Ponta ,noi am zice sa te opresti,tu ai aruncat tara in haos prin tradarile tale marsave,prin trocul cu Base la cucuvea,prin spargerea USL-ului,prin daramarea guvernului Dancila,prin tradarea fata de PSD-UL care te-a sustinut la prezidentiale.Asa ca vezi-ti de familie si lasa-ne!!

  2. 1. Oferta de succes: oportunitate de castig.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber.
    Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna! Se semneaza un contract in original, trimis prin posta. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: activitatecompletonline@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger