AcasăPoliticaVictor Ponta anunță de ce s-ar fi îmbolnăvit Negoiță de COVID-19: „Ne...

Victor Ponta anunță de ce s-ar fi îmbolnăvit Negoiță de COVID-19: „Ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor”

Victor Ponta anunță de ce s-ar fi îmbolnăvit Negoiță de COVID-19: „Ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor”

Victor Ponta a comentat pe Facebook anunțul făcut de Robert Negoiță cu privire la faptul că este infectat cu noul COVID-19. Liderul Pro România scrie faptul că a avertizat „în mod repetat și vehement că Orban și PNL ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor”.

De asemenea, fostul premier al României critică decizia autorităților de a organiza alegerile locale pe 27 septembrie.

Victor Ponta anunță de ce s-ar fi îmbolnăvit colegul lui de alianță

„Am avertizat în mod repetat și vehement că Orban și PNL ne pun pe toți în pericol prin ticăloșia lor cu Alegerile organizate fără condiții de siguranță! Între sănătatea publică și interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gândire tipică unui politruc – incompatibilă cu responsabilitatea unui adevărat Prim Ministru!

Campania începe imediat (acțiunile de precampanie sunt deja de o lună)/iar ziua votului înseamnă 18.500 de secții de vot-cu o medie de 20 de persoane aflate permanent în secție și o medie de 500 de alegători care vin la vot!

Mulți candidați, militanți, familiile acestora și simplii cetățeni se vor îmbolnăvii cu acest virus sau își vor pierde viața doar pentru că Orban vrea Alegeri cât mai repede-ca să nu piardă și mai mult în sondaje!”, scrie Ponta, pe Facebook.

Robert Negoiță are Covid-19

Robert Negoiță a anunțat pe pagina sa de Facebook că este infectat cu Covid-19. Primarul Sectorului 3 din Capitală susține că a fost testat pozitiv cu coronavirus și că are deja simptomele bolii.

El a scris pe Facebook că primele simptome ale infecției cu noul coronavirus au fost durerea de cap și o stare generală de slăbiciune.

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.

Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând! Și să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici, așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, scrie Negoiță pe Facebook.

Vă amintim că Robert Negoiță candidează pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie.

author avatar
Alexandru Tîrcavu
325 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce mila ai este domnului Ponta de Robert Negoita! Ce merite are acest om? Cu Robert Negoita vrea domnul Ponta sa ne “conducă”? Unde ai găsește, toată floarea cea vestita a imposturii, hoției, șpăgariei, incompetentei “salbă” la gâtul domnului Ponta, domnul Ponta avid de putere, de funcții, de bani. Nu-i spune nimeni ca prestațiile dumnealui la televiziuni seara de seara sunt jalnice, nu mai spun de aspectul și fizionomia dumnealui, eu personal nu cred un cuvânt din ce spune.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger