Cauta

Victor Ponta a detonat BOMBA politică! A prezentat cele 5 partide care vor intra în Parlament

Victor Ponta

Victor Ponta a detonat BOMBA politică! A prezentat cele 5 partide care vor intra în Parlament

Victor Ponta a prezentat cele 5 partide care, conform unui sondaj comandat de Pro România, vor face parte din Parlament, după alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Care sunt intenţiile de vot?

Conform acestui sondaj, prezentat de Ponta la postul Antena 3, Pro România „prinde” Parlamentul. La fel şi UDMR-ul, pe ultima sută de metri.

PNL – 31%

PSD – 22%

USR-PLUS – 17%

PRO România – 7,8%

UDMR – 5%

Victor Ponta are o veste proastă pentru Traian Băsescu: „PMP nu va intra în Parlament”, a susţinut Ponta, fără a preciza însă ce companie a făcut sondajul şi care sunt datele tehnice ale acestuia. Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan nu a contestat cifrele prezentate de Ponta.

Rareş Bogdan spune că PNL „va câştiga alegerile cu un scor istoric”

Rareş Bogdan spune că potrivit ultimelor sondaje PNL ar putea câştiga cu un scor istoric alegeri parlamentare, procentul ajungând undeva la 32%. De asemenea, politicianul susţine că anul acesta apare o nouă forţă politică – AUR.

Cred că în această criză trebuie să vedem şi o oportunitate. Preşedintele a spus întodeauna şi a recunoscut că PNL a făcut un efort extraordinar, iar în acest an a trebuit să negocieze cu 7 partide. Poate cel mai onest partid alături de noi a fost PMP. USR nu a dorit intrarea la guvernare, a fost un an dificial. Cel puţin, pe chestiuni serioase ne-au susţinut în parlament.

Avem o prezenţă la vot de 36%, dar pot apărea surprize. Putem realiza un scor istoric de 32% maxim, dacă oamenii realizează cât de importante sunt alegerile, USR ar putea ajunge la 20%. Stânga să nu aibă mai mult de 35%. Sigur va apărea o nouă forţă politică, care va încerca să intre la guvernare, vorbim de AUR. Acestea sunt forţele politice care au acces. Aşa cum arată sondajele, PNL va câştiga alegerile parlamentare, urmate de PSD şi USR. Împreună cu USR şi PMP, putem avea trei curente care să reformeze România, să facă o modernizare.

Noi ne uităm la oameni performanţi, care să primască o parte din responsabilitatea guvernării. Cert e că noi nu dorim nicio colaborare cu PSD”, a declarat Rareş Bogdan, la postul B1.

Ultimele stiri

  • Alege ce citești
  • ROMÂNIA, împinsă să intre în RĂZBOI cu RUSIA!
  • ȘOC la Barcelona: Gallardo în locul lui Xavi!
  • Rapidiștii beau Guinness
  • Laboratoarele acreditate RENAR analizează siguranța combustibililor și a calității apei
  • Panică totală în sistemul energetic. Burduja o dă înainte cu regenerabilele
  • Farmaciile, scăpate de sub control. Numărul uriaș al acestora face imposibilă supravegherea
  • „Mogadiscio pe Mediterana”. Nimeni nu conduce Gaza
  • Garanții de împrumut pentru Ucraina. Occidentalii visează „profituri excepționale” din activele înghețate ale Rusiei
  • Consecințele isteriei climatice: protecționismul va bântui industria energiei regenerabile
  • Exit mobile version