AcasăPoliticaVictor Ponta a detonat BOMBA politică! A prezentat cele 5 partide care...

Victor Ponta a detonat BOMBA politică! A prezentat cele 5 partide care vor intra în Parlament

Victor PontaVictor Ponta a detonat BOMBA politică! A prezentat cele 5 partide care vor intra în Parlament

Victor Ponta a prezentat cele 5 partide care, conform unui sondaj comandat de Pro România, vor face parte din Parlament, după alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

Care sunt intenţiile de vot?

Conform acestui sondaj, prezentat de Ponta la postul Antena 3, Pro România „prinde” Parlamentul. La fel şi UDMR-ul, pe ultima sută de metri.

PNL – 31%

PSD – 22%

USR-PLUS – 17%

PRO România – 7,8%

UDMR – 5%

Victor Ponta are o veste proastă pentru Traian Băsescu: „PMP nu va intra în Parlament”, a susţinut Ponta, fără a preciza însă ce companie a făcut sondajul şi care sunt datele tehnice ale acestuia. Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan nu a contestat cifrele prezentate de Ponta.

Rareş Bogdan spune că PNL „va câştiga alegerile cu un scor istoric”

Rareş Bogdan spune că potrivit ultimelor sondaje PNL ar putea câştiga cu un scor istoric alegeri parlamentare, procentul ajungând undeva la 32%. De asemenea, politicianul susţine că anul acesta apare o nouă forţă politică – AUR.

Cred că în această criză trebuie să vedem şi o oportunitate. Preşedintele a spus întodeauna şi a recunoscut că PNL a făcut un efort extraordinar, iar în acest an a trebuit să negocieze cu 7 partide. Poate cel mai onest partid alături de noi a fost PMP. USR nu a dorit intrarea la guvernare, a fost un an dificial. Cel puţin, pe chestiuni serioase ne-au susţinut în parlament.

Avem o prezenţă la vot de 36%, dar pot apărea surprize. Putem realiza un scor istoric de 32% maxim, dacă oamenii realizează cât de importante sunt alegerile, USR ar putea ajunge la 20%. Stânga să nu aibă mai mult de 35%. Sigur va apărea o nouă forţă politică, care va încerca să intre la guvernare, vorbim de AUR. Acestea sunt forţele politice care au acces. Aşa cum arată sondajele, PNL va câştiga alegerile parlamentare, urmate de PSD şi USR. Împreună cu USR şi PMP, putem avea trei curente care să reformeze România, să facă o modernizare.

Noi ne uităm la oameni performanţi, care să primască o parte din responsabilitatea guvernării. Cert e că noi nu dorim nicio colaborare cu PSD”, a declarat Rareş Bogdan, la postul B1.

author avatar
Andrei Ștefan
982 afisari

9 COMENTARII

  1. O sa ne ia necuratul dupa alegeri.„Parlamentul meu” o sa faca ce s-a intamplat in Ungaria,toata puterea in mana unui singur om.Fara Curte Constitutionala,fara Avocatul Poporului si cu un decret fara opozitie.Toata Europa „de dreapta” va incuraja aceasta dictatura.O sa fie bine!

    • Ar fi bine daca ar fi ca in Ungheria! Dar mai degraba va fi ca in SUA unde din totalul 2,5 mil de voturi prin coresp. date la cerere citizenilor dintr-un stat s-au numarat 3,5 mil.!!Dă unde bă un mil. de voturi in plus necerute de citizeni pt. vot prin corep.? Totu pt. victoria lu Biden a kamalei harris, a neoconilor ,neomarxistilor, satanismului mondial! VICTOR ORBAN ESTE CU FAMILIA CREȘTINA ANTIIMGIGRATIA ANTIsoroș! La noi va fi ca in Amerika! Cu antiChristii la putere! Ăia de nu pun mina pe biblie la juramănt! Dati-le bă capu lu Baphomet sa jure pe el!

  2. Ponta a creat haosul care e acum in tara,a pus-o pe cucuvea care a facut arestari politice,a spart USL-ul,a dat jos guvernul Dancila,un guvern ff bun,a tradat PSD-ul,si acum vine sa se dea cocos,e o lepadarura in putrefactie care miroase groaznic!Si uite ce face iohanis,omoara si isi bate joc de ROMANI.Deci trebuie votati din nou.Pacat,puterea e in mainile voastre romani,nu va vreti binele ,o sa o ducem in continuare la fel,nu vom iesi niciodata din mocirla ultimului loc din Europa

    • pt anonim ai mare dreptate dragnea afost patriot daca era pe se de laguvernare erau mncati de viii

  3. Ponta se pupă și el undeva, ca Zambilica. Cine mai votează în România pe maimuțoiul ăsta care, unicat în lume, și-a dat demisia pe facebook, a părăsit conducerea PSD fără nici un motiv, ca un laș, acum dându-se lovit în aripă. Nu cumva și internarea din spitalul din Turcia a făcut parte din scenariu, pe principiul piciorului în ghips, știind ceva despre atentatul de la Colectiv?

  4. Aceleași Mårii, cu alte pălării. Aceleași curve. Nu cumva anumite partide naționaliste sînt împiedicate să acceadă în Parlament? Oricum, atîta vreme cît românii își votează călăii, să nu se mire, își merită soarta. În loc să-i ducă la eșafod pe cei care-i fură, îi vînd și îi batjocoresc, ei îi votează.

  5. Asa au hotarat proaspetii instelati de klaun de la sts? L-au lasat pe Petrov cu izmenele in vine?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger