AcasăPoliticaVești pentru pensionari. Ministrul Muncii, precizări de ultim moment despre creșterea pensiilor...

Vești pentru pensionari. Ministrul Muncii, precizări de ultim moment despre creșterea pensiilor – VIDEO

Social-democratul Marius Budăi, aflat în fruntea Ministerului Muncii, a venit cu precizări cu privire la creșterea pensiilor.

Și anume ce se va întâmpla cu pensiile, de la 1 ianuarie anul viitor. Declarațiile ministrului Muncii vin în contextul recentelor mențiuni pe care le făcuse liderul PSD pe acest subiect al creșterii pensiilor „conform legii”, adică de la 1 ianuarie.

Ce a anunțat Budăi

Ministrul a lăsat să se înțeleagă că nu e exclus ca pensiile să crească și în 2022. „Domnul preşedinte (Marcel Ciolacu-n.red.) a făcut o declaraţie în conformitate cu legea care a spus că dacă prevede o creştere anume de la 1 ianuarie sau o creştere pe anual cu rata inflației şi 50% din creșterea salariului brut se va respecta.

Asta nu exclude o altă creştere din anul acesta şi nu exclude o analiză a actualului guvern pe tot ce înseamnă măsuri sociale şi pachete sociale pe anul acesta”, a susținut ministrul Muncii, miercuri seară, la Antena3.

Întrebat, miercuri, la Parlament, despre ceea ce anunțase recent, cum că pensiile vor crește, de la 1 ianuarie, „cel puţin cu indicele de inflație”, liderul PSD a răspuns: „Conform legii. Nu Ciolacu creşte pensiile, nu este o pomană pentru acei oameni, este o lege pe care o respectăm, exact cum am respectat şi Legea 153 (Legea salarizării unitare 153, din 2017-n.red.)”.

463 afisari

3 COMENTARII

  1. MAI RASFIRATI BAIETI , MAI RASFIRATI….. CENZURATI IN DRAQI…..DAR VAI, IN CE STAT DEMOCRATIC TRAIM, DOAR NE INSPIRA BIDEU SI …. D-L HARRIS, CARE AU FERECAT DEMOCRATIA LA GUANTANAMO….SICTIRRRRRRR !!!!!

  2. Romania se pregateste pentru un viitor de aur,cresterea pensiilor si salariilor bugetarilor .Cu asa investitii rentabile probabil ca peste 5 ani nu va mai exista picior de om tanar pe aici care sa fie dispus sa plateasca datoriile facute de Romania in acest scop.Sau tocmai asta se vrea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger