AcasăPoliticaVești de ultimă oră pentru românii care vor să-și instaleze panouri fotovoltaice....

Vești de ultimă oră pentru românii care vor să-și instaleze panouri fotovoltaice. Ce a anunțat premierul Ciucă – VIDEO

Vești de ultim moment pentru românii care vor sa-și instaleze panouri fotovoltaice în gospodăriile individuale. Premierul Ciucă a adus în discuție acest subiect, la începutul ședinței de marți, 31 ianuarie, a Cabinetului pe care îl conduce.

Șeful Executivului a anunțat că există fondurile necesare și că s-ar putea ridica până la 3 miliarde de lei suma alocată pentru acest proiect. „Una dintre problemele importante și obiectivele asumate la nivelul guvernului este cea legată de gestionarea crizei energetice. Au fost întreprinse o serie de măsuri. Una dintre ele este cea care vizează instalarea de panouri fotovoltaice la nivelul gospodăriilor individuale.

Am discutat cu domnul ministru Tanczos care ar fi măsurile pe care le putem lua la nivelul guvernului astfel încât să asigurăm accesul cât mai multor oameni, gospodării la acest program. Avem fondurile necesare și, în acest sens, putem să ridicăm până la 3 miliarde de lei suma alocată pentru acest proiect. (…) Am înțeles că discutăm de aproximativ 150.000 de gospodării care pot să acceseze programul”, a anunțat premierul Ciucă, la începutul ședinței de guvern.

Premierul a cerut evitarea birocraţiei excesive

Ulterior, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a făcut o serie de precizări pe această temă. „Preconizăm că până pe 15 februarie aprobăm bugetul AFM (Administraţia Fondului pentru Mediu-n.red.) și în luna martie putem începe programul pentru a sprijini gospodăriile în efortul lor de a deveni independente din punct de vedere energie electrică”, a menționat oficialul.

Şeful Guvernului a intervenit, adresându-se ministrului Mediului, cerând să se aibă în vedere „evitarea birocraţiei excesive, pentru ca procesul să se deruleze oportun şi să nu mai ajungem ca finalul de an să fie cel în care aglomerăm toate aceste activităţi absolut birocratice şi nefolositoare – nu ne ajută cu nimic, nici pe noi, nici pe cetăţeni”.

author avatar
Andrei Coman
675 afisari

10 COMENTARII

  1. Am incercat sa instalez asa ceva pe banii mei dar lipsa de cooperare din partea institutiilor statului m-au facut sa renunt, Acest porc de Ciuca minte de ingheata apele.
    Bah porcule eu fara sa cer bani de la stat nu am putut instala asa ceva.

    • Pai, cum sa instalezi asa ceva pe banii tai, omule ? Vrei sa fii independent energetic ? Drept cine te crezi ? Daca instalezi pe banii tai nu mai poti fi controlat ! Intreba oameni care si-au instalat asa ceva cu bani de la stat sa vezi cate controale le vin de la mediu (??!!) si cate amenintari cu amenzi, daca nu chiar amenzi pentru ca, cica, nu respecta contractul. Cum sa lase ei din mana asa o maciuca ?

      • ZIARE.COM SITE-UL EXCREMENTELOR COMUNISTILOR BOSHOROGI HOITURI IMPUTITE SI NEO-FACISMUL ACTUAL CE FAC PROPAGANDA MINCINOASA CU FAKE NEWS SI LAUDA STATUL ESUAT ACTUAL CE A DUS ROMANIA SI ROMANII IN STADIUL DE SCLAVAGISM ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE SI CRIMINALII PRESEI ROMANESTI

        ZIARE.COM RORI ROMANII SA-SI BORASCA PULLILE IN GURA VOASTRA DE JEGURI ANALFABETE MOOISTE
        CU ASTFEL DE REBUTURI UMANE SI JEGURI AI SOCIETATII CE LINGEAU IN KOOR PE CEAUSESCU SI LAUDAU CONDUCATORUL SUPREM
        A REUSIT TIMP DE 25 DE ANI , UN CIZMAR SA SUBJUGE UN POPOR DE 22 DE MILIOANE

        EXCREMENTELE CONTINUA SA EXISTE SI AZI PUBLICAND ELOGII , DAR ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM

        ROMANIA A INCAPUT PE MAINILE UNOR IMPOSTORI SI INCOMPETENTI , PROFESORI , DOCTORI INGNERI , SAVANTI DE RENUME DE KLOSET , CA PE TIMPUL LUI CEASCA , DACA NU MAI RAU ; DAR DE DATA ACEASTA ESTE EXCEPTIONAL , FIINDCA CONDUCATORUL SSUPREM ESTE SSAS , NICI MACAR ROMAN ,
        VAI VOUA ROMANILOR CE ALEGETI UN VENETIC TRADATOR CONDUCATOR DE TARA SI POPOR
        CU ASTFEL DE REBUTURI UMANE SI JEGURI AI SOCIETATII CE LINGEAU IN KOOR PE CEAUSESCU SI LAUDAU CONDUCATORUL SUPREM
        A REUSIT TIMP DE 25 DE ANI , UN CIZMAR SA SUBJUGE UN POPOR DE 22 DE MILIOANE

        EXCREMENTELE CONTINUA SA EXISTE SI AZI PUBLICAND ELOGII , DAR ALTUI CONDUCATOR SSSUPREM
        STATUL ESUAT SI LUCRU BINE FACUT . ROMANIA ESUATA SI JEFUITA IN STIL MAFIOT ! DE UN PLAGIATORUL GENERAL TAMPIT SI SLUGA UMILA

        SUGETI-I PULICICA LA STERPUL SAS , CA MERITATI
        LINGAILOR , SI TARA DE IDIOTI , SLUGI MUISTE
        CE N-A REUSIT DRAGNEA , A FACUT IOHANNIS
        CUM DE NU OBSERVA NIMENI CA SISTEMUL DE GUVERNARE A LUI DRAGNEA A FOST COPIAT DE KALUS JOHANIS SI IN LOCUL VEORICAI AU FOST PERINDATI SICA MANDOLINA BETIVUL , PUSCARIASUL CITU CE A FACUT IMPRUMUTURI DE MAI MULTE ZECI DE MILIARDE € SI ACUM UN PLAGIATOR DOCTORAND IDIOT

  2. Avem bani, avem bani.
    Unde-s banii, jeneral mincinos si de carton?
    Daca tot spui ca sunt bani, de ce banii acestia nu se regasesc in circuitul economic?
    Adica pe limba ta, de ce nu dati drumul la bani?
    Stau oamenii cu miile de mai bine de un an, vorbesc de cei cu dosarele deja aprobate de AFM, asteptand finantarea de la stat si nu intra nici un ban pentru decontare.
    Mai mult decat atat, instalatorii avizati si autorizati sa execute montajul si punerea in functiune au inceput sa insereze in contractele cu clientii beneficiari ca daca pana la finalul anului statul nu deconteaza cei 20.000 de lei, beneficiarul se obliga sa plateasca el din buzunarul lui acesti bani, apoi sa astepte el beneficiarul pana la anul si la multi ani ca statul sa deconteze.
    Ciuca, esti un mincinos de crapa chelea pe tine si ai un obraz gros, gros de tot.
    Asemenea si ministrul Barna si cei de la AFM si Finante.
    Nemaipunand la socoteala birocratia si punerea de bete in roate a celor de la Eon pt. a ajunge romanul prosumator.
    Realitatea faptelor arata ca atat guvernul cat si eon si-au dat mana pentru a pune cat mai multe piedici acestui program.
    Cand ai niste obiective stabilite, nu verifici si indeplinirea lor, intocmai si la timp? Ciuca, tu in guvern ai rol decorativ si fiecare din guvernul asta face ce vrea pt. grupul de interese care l-a bagat la inaintare ministru sau secretar de stat sau nu mai stiu ce director prin vreo agentie.
    Decontarile sunt P R E C O N I Z A T E…
    Barna, fă-te ca lucrezi…

    • ”Unde-s banii, jeneral mincinos si de carton?”
      Se ca ca pe el. Ciuca oricum nu intelege nimic din economie!

        • Acest postac e o zdreanta , haleste kakat si pe ziare.com si da indicatii de expert de klosetar , un mùist sùge pùùla la greu peste tot

          • Daca s u ge p u l a atunci sunt interesat. Eu ma f ut in c ur iar el os uge.
            Facem echipa buna. Multa m uie la toti!

  3. O sa le explicam noi…sigur le vom explica,
    Atatea explicatii le vom aduce in fata
    Incat din colt in colt ei vor da
    Sobolani corupti,gloata de hoti rea ,ingrata

    O sa ia masuri ,sigur o sa se implice
    Vorbe de claca uitate peste un ceas
    Nu se schimba nimic caci si el e complice
    Nu se schimba nimic caci si el e faptas

    Din moment ce te minte in fata senin
    Cu plagiatul acela prostesc si stupid
    Cu o treime din el copiat si meschin
    Bineinteles ca si curcile rad de guvid!

    Rad vecinii din de tine ,gusat tradator
    In ce tara ai mai vazut tu asa ceva
    ,,Primul ministru” dovedit plgiator
    Nu se lasa ,si minte ,, doctor”de mucava!

  4. Am instalat din banii mei panouri fotovoltaice pentru ca mi-au venit la plata facturi x4 lei de la Enel .Dupa instalare m-am mutat la Hidroelectrica .
    Am trimis de 2 luni de zile doasrul de prosumator la Hidroelectrica , fara niciun rezultat/raspuns .In ce tara traim , numai minciuni , hotie , incompetenta profesionala si birocratie .
    Ca sa am bani de panouri , m-am imprumutat .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger