AcasăPoliticaVestea de real interes pentru bugetari. Urmează tăieri de salarii? Ce spune...

Vestea de real interes pentru bugetari. Urmează tăieri de salarii? Ce spune Ciucă – VIDEO

În contextul în care recent s-a vorbit despre o reducere a cheltuielilor publice, premierul a venit cu o serie de precizări. Și cu un răspuns pentru bugetarii care se temeau că acest lucru ar putea însemna o tăiere a salariilor.

„Din analiza cifrelor financiare pe primul trimestru rezultă foarte clar că există un deficit și deficitul acesta nu trebuie să continue să producă efecte pe următoarele 9 luni.

Am cerut ministrului și întregului Cabinet (…) să analizeze și să gândească reducerea cheltuielilor în sensul reducerii unor sume de ani care să denote o mai bună chibzuială a ceea ce înseamnă gestionarea fondurilor”, a explicat premierul, joi, în fața presei.

Ce asigurări dă premierul Ciucă

Șeful Guvernului a ținut să dea asigurări că nu se pune problema unor tăieri de salarii.
„Nu se pune problema reducerii salariilor, investițiilor. Discutăm despre o analiză care se va desfășura la nivelul Ministerului de Finanțe (…). Vă rog să nu inducem niciun fel de temere către oameni că s-ar fi gândit măcar cineva la reducerea salariilor sau a altor venituri. Aici e vorba doar de chibzuiala cheltuielilor”, a completat premierul.

author avatar
Andrei Coman
670 afisari

10 COMENTARII

  1. Bai ciukan-ezule, dar de un c-a-p in gu-ra nu vrei, ca vad ca iti place sa te joci cu fo-cul !! Oricum, daca reusesti tu si dula-pul sa bagati micuta colo-nie esu-ata de la Bukale intr-un raz-boi care nu e al romanasilor, care intre altele, va ur-asc de mo-arte, macar o sa ai parte de inca 2 chestii tari, si anume, vine Foa-me-tea si Raz-bo-iul Civil, asa ca atrage bine nadr-agii aia ma-ro pe tine, sa nu ramai numai in sl-api, in timp ce vei fugi spre bun-kar, sa te ascunzi acolo !!

  2. Foarte bine, doar au strigat ,,slava Ucraina”.
    Acum sa plateasca nota de plata pentru tot ce a trimis Romania in Satania poponarului Zelensky,
    pentru ca satanistii din SUA si nu numai, sa primeasca ADRENOCROM facut in Satania din banii IDIOTILOR.
    Tot IDIOTII sa plateasca si graul toxic din Satania pe care CRIMINALII ZoiAnus si Ciuca Butoi cu kk sa-l folosesca la fabricarea painii pentru IDIOTI, ca sa se imputineze.
    Dar la cati IDIOTI sunt in Romania trebuie sa importam mult grau de la nazistii pagani din Satania, ca sa dispara IDIOTII.
    Khazarii nazisti inchinatori la Yehova, oamenii poponarului Zelensky, care aresteaza preoti ortodocsi si inchid biserici inainte de Pastele ortodox se autodefinesc ,,pagani antici”.
    Cel mai IDIOT popor din Univers este poporul roman !

  3. Anulați salariile de excelență ale militarilor și polițiștilor, primele de orice natură, limitați deplasările cu autoturismele de serviciu, legalizați prostituția (pentru că ea există și va exista cât lumea și pământul), la fel ca în țările occidentale, aceasta putând fi o importantă sursă de venituri pentru statul româ, impozitați veniturile bisericii ! Faceți controale în piețele agroalimentare din toată țara și verificați comercianții dacă au și dacă folosesc case de marcat, eliberând bonuri fiscale clienților !

  4. SĂ LE TAIE:
    – SALARIILE (MĂCAR 45%)
    – SPORURILE
    – PRIMELE
    – „NORMELE”
    – VOUCHERELE

    DUPĂ CARE REDUCERE DE PERSONAL. TOT CU UN MINIM DE 45%!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger