AcasăPoliticaVeste proastă pentru mulți români! Au în vedere o nouă restricție. Explicația...

Veste proastă pentru mulți români! Au în vedere o nouă restricție. Explicația lui Orban: ”Le va face bine oamenilor!”

După ședința avută, încă de la primele ore ale zilei, cu mai-marii liberali, pe tema validprii candidaților pentru alegerile locale, Ludovic Orban s-a și pregătit pentru o noua întrunire.

De această dată, pentru Comitetul Național pentru Situații de Urgenţă, ce urma să fie stabilit pentru sâmbătă după-amiază, în sistem de videoconferință.

Printre subiectele avute în vedere în cadrul ședinței CNSU se numără și cel legat de eventualitatea impunerii unor limitări la nivelul programului de funcționare a teraselor. În ideea că au apărut aglomerări – și nu doar pe litoral, unde mulți români aleg să își petreacă vacanța de vară, autoritățile au în plan să găsească soluții pentru ca să se afigure că se limitează pe cât de mult cu putință răspândirea noului coronavirus. ”Decizia de introducere a unor restricții privind orarul va functiona pentru toate tipurile de evenimente care se organizează la terasă. E normal. Nu poţi să impui un orar de lucru, adică să limitezi la ora 23 şi (…) pentru unii să permiţi şi pentru alţii să nu permiţi”, a explicat șeful Guvernului.

Se așteaptă decizia CNSU

Întrebat, concret, unde anume se vor aplica astfel de măsuri restrictive la nivel de program de funcționare a teraselor, Ludovic Orban a dat următorul răspuns: ”În județele cu răspândire mare a virusului, unde există risc de transmitere în comunitate, pentru a reduce acest risc de răspândire a virusului, pentru că se știe foarte clar că foarte multe terase după ora 23 se transformă în locuri de petrecere, în locuri în care e foarte greu totuși să impui respectarea regulilor și din cauza asta preferăm să luăm această măsură. De altfel, le va face şi bine oamenilor, că…”

Premierul a evitat să spună dacă o astfel de măsură s-ar putea lua și în privința teraselor din Capitală. ”Vom da pe unități administrative, județe, municipii. Vă vom anunța după adoptarea deciziei CNSU”, a punctat Orban.

336 afisari

7 COMENTARII

  1. un glont bai orbane…. IN FICATUL TAU! sa agonizezi…..Rusine National ptr articolul blasfemiator cu sfantul covid, Iohanis trebuie sa sufere moarte in chinuri daca vrea sa fie martir ca mucenic e doar in credinta crestin ortodoxa si asta umbla pe partea cealalta!

    • Stopati amenintarile acestui netrebnic , organele abilitate sa intervina si sa stabileasca cine se face vinovat de nepasarea si chiar incurajarea acestui troll agresiv care a transformat publicatia in cocina de porci !

      • Tiraspulea nule, la voi la Rîbnița e cu glonțu,și cu burta calului stepe mongole, aici la noi in Ro e cu dreptul la libera exprimare. Daca -tz place Kim Jong Un marș în N.Koreea !

  2. Eu sunt Tiraspulea din Rabnita , CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ,idiotul util al propagandei stalinste !

  3. EU SUNT VOMA NAZI-STALINISTA DE LA TIRASPOL , CONSTANTIN MOLDOVEAN , sluga Raionului pentru un pumn de copeici !

  4. La o verificare atenta a I.P , postarile de la 17:09 , 18:22 si 19:12 provin de la acelasi idiot utilizator , CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , trollache stalinist !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger