AcasăPoliticaVeste-BOMBĂ despre posibilul viitor premier al României, Alexandru Rafila. I s-a întâmplat...

Veste-BOMBĂ despre posibilul viitor premier al României, Alexandru Rafila. I s-a întâmplat şi lui

Alexandru RafilaVeste-BOMBĂ despre posibilul viitor premier al României, Alexandru Rafila. I s-a întâmplat şi lui

Reprezentantul României la OMS, aflat în aceste zile în centrul atenţiei nu datorită calităţii sale în medicină, ci mulţumită propunerii ca premier din partea PSD, are de furcă cu COVID-19. Nu s-a infectat el, ci soţia lui.

Alexandru Rafila a intrat în izolare, după ce soţia sa a fost testată pozitiv cu COVID-19. Potrivit unor surse din PSD, Alexandru Rafila se află în izolare, după ce soţia sa s-a infectat cu noul coronavirus.

Acesta şi-a făcut testul pentru COVID şi aşteaptă rezultatul. Alexandru Rafila urmează să fie propus de PSD pentru funcţia de premier. El a fost prezent duminică, în ziua alegerilor, la sediul central al partidului. Rafila a deschis lista PSD la Camera Deputaţilor.

Marcel Ciolacu: „Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila propunere de premier”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că Partidul Social Democrat va merge la consultările de la Cotroceni cu o propunere de premier în persoana lui Alexandru Rafila. Anunțul vine după ce Ludovic Orban a anunțat că-și dă demisia din funcția de prim-ministru.

Ciolacu a afirmat că PSD va aştepta rezultatele oficiale și că mai apoi Klaus Iohannis trebuie să respecte Constituţia şi să cheme partidele la consultări. Liderul PSD a confirmat că partidul pe care îl conduce va merge la Cotroceni și va înainta președintelui drept propunere de premier pe medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS.

Marţi, au fost raportate 7.439 cazuri noi cazuri de coronavirus

7.439 cazuri noi cazuri de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore. Alți 213 români au murit după ce s-au infectat cu COVID-19, fiind vorba despre un nou record negativ. La Terapie Intensivă sunt internați 1.276 de pacienți.

Până astăzi, 8 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 524.675 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19), transmite Grupul de Informare Strategică. 416.797 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.439 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

author avatar
Andrei Ștefan
443 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce față de muist furajat de Ocultă are muistul ăsta! Ups (giboneză) – ne-am repetat, l-am făcut muist de două ori! Prezentăm scuze. Hait! Ce muian de față are sugaciul ăsta, butoiul ăsta de Arahat! Pardon. Ce Rafila are muistul ăsta!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger