AcasăPoliticaVasile Dîncu i-a descoperit pe agenţii Kremlinului în politica din România: "Sunt...

Vasile Dîncu i-a descoperit pe agenţii Kremlinului în politica din România: „Sunt sub influenţa lui Putin”

Vasile Dîncu i-a descoperit pe agenţii Kremlinului în politica din România: "Sunt sub influenţa lui Putin"

Există politicieni români aflați sub influența lui Vladimir Putin și ai Moscovei susține ministrul Apărării Vasile Dîncu. Afirmaţia este cu atât mai gravă cu cât ne confruntăm cu un război la graniţa cu ţara noastră.

Oficialul spune că sunt mai puțini cei din „prima linie”, dar ei există. Mai mult, în contextul războiului din Ucraina, influența Rusiei în țara noastră a crescut în ultima perioadă.

Bănuiţi: politicienii anti-Occident

Dîncu a apreciat că deși există politicieni români care servesc interesat sau întâmplător interesele Moscovei, dar a precizat că numărul acesta este destul de redus. El a precizat că există suspiciuni în legătură cu cei care promovează un discurs suveranist antioccidental, că ar lucra în interesul Moscovei.

Politicieni de primă mărime cred că există puţini sau eu nu ştiu, dar este imposibil să nu existe şi oameni care să fie influenţaţi de Moscova. Sigur că există suspiciuni.

Există o serie de politicieni care critică mereu Occidentul, care îl critică, au criticat sau critică orientarea noastră spre NATO, forme de aşa numit suveranism, dar care este mai degrabă o opţiune de simpatie faţă de Rusia.

Dar sfera de influenţă a Rusiei în România a crescut oarecum în ultima vreme„, a afirmat DÎncu.

Asociaţii culturale, mască pentru spionajul rusesc?

Ministrul a precizat că simpatia faţă de Rusia în România este sub 10%, una foarte mică în raport cu ceea ce se întâmplă în alte ţări din această zonă.

Cu siguranţă că spionajul rusesc este peste tot în Europa Centrală şi de Est. Evident, au fost teritorii care, din punct de vedere ideologic, au fost controlate de ruşi la un moment dat şi aşa cum am văzut că s-au construit filialele Sputnik în Chişinău sau la Bucureşti, cum vedem asociaţii culturale care pot să funcţioneze ca mască pentru spionajul rusesc.

Nu Ministerul Apărării Naţionale se ocupă în principal de acest lucru. Este o altă instituţie care monitorizează atent toate mişcările posibile. Nu am avut evenimente care să fi fost disfuncţionale şi care să creeze conflicte diplomatice mai mici sau mai mari”, a mai zis ministrul Apărării.

author avatar
Andrei Ștefan
1.096 afisari

12 COMENTARII

  1. toti vorbesc despre agentii kremlinului , ca si cum ceilalti de peste tot ne baga bani in buzunare , prea pute a propaganda stalinista .

  2. Cam pute a politica comunista, si atunci era suficient sa spui ca cineva e de partea occidentului ca sa poata fi dat afara sau arestat. Acum e acelasi lucru dar pe invers. Nu mai poate lumea sa aiba o parare sincera? Daca nu esti cu mine esti impotriva mea

  3. VASILLI OLEG DANCOVICI,ESTE,SIGUR,ZPION AZMERICAN.RUSII.VOR SA-LCUMPERE,CU 3 RUBLE.
    ARE NEAMURI IN TAIGA,IN PADURE.TRAIESC INTR-O IZBA CU LEMNE.
    NUMELE REAL…ITIC MOSHE VASSILI DENCOVSKI.PORECLA MUSTATA SARGA,LA C..SA MA STEARGA
    DAVAI,DAVAI,SCOLKO DENGHI SIRE ITIC SRULOVICA BISMARK

  4. Rusia are agenti de influenta in toata Europa.. Serviciile de informatii rusesti au reusit itotdeauna sa exceleze in recrucatarea de agenti , pe motive doctrinare , ceea ce ii facea loiali si mai putini platindu-i .Imbecili care sa creada in cauza comunismului au fost multi inainte de 1989 iar dupa sunt destui oameni politici anti-occidentali, invlusiv in Romania , care slujesc cauza Rusiei. Nimic nou sub soare, , totdeauna au avut idioti utili.

  5. Exista putinisti dar nu sunt sigur
    Dupa cum exista si caini vagabonzi
    Iar eu Vasile Dancu va asigur
    Ca nu stiu precis daca-s negri sau blonzi!

    Totusi eu va avertizez ca avem peste tot
    Cam zece la suta indivizi contra Nato
    Dar ceva exact sa va spun eu nu pot
    Azi dimineata la cafea am aflat-o!

    Si cred ca avem putinisti si-n guvern
    Pentru ca treaba merge incet ,lancezit
    Putinistii nu fac drumuri au somnul etern
    De asta in tara nu se face nimic !

    Nu avem infrastructura ,totu-i distrus
    Nicusor Dan sigur este pro -rus
    Si Clotilda hoata de voturi e putinista
    Multumim ca Iohanus e prezent si exista !

    Unii spun ca si el pe rusi ii iubeste
    Fiindca saboteaza tara pe romani ii usuca,
    Dar asta deocamdata e o alta poveste
    Il vom vedea la final pe ecscroc, pe naluca!

    ,

  6. Gunoiul asta corupt Dancu, tovarasul lui Coldea, omul de casa al serviciilor, un incult notoriu ale carui sondaje de opinie insumeaza 102%, vrea cu toata puterea sa bage romania in razboi, recitand ca un papagal de pe fițuicile trogloditilor de la ambasada americana! Mai da-tw-n mm de sluga obosita ca fiecare roman are dreptul sa tina cu cine vrea, sa sustina oe cine vrea, atat timp cat niste teroristi ca americanii si europenii si voi politicienii “alesii” nostri (pardon, alesii serviciilor) vreti sa vindeti toate asseturile si sa bagati romanii in intuneric si in ger! Mars fmm de boschetar!

    • E gunoiul de prima clasa al ciumei galbene. Mandria liberala de la politia romana.Liberalii care pe vremea lor veneau cu jandarmul si notarul si iti luau totul din casa. Aia care au tinut poporul la iobagie, opinci si bordeie, ai lor la furaciuni si la Paris. Acum trag tare sa ne duca tot acolo dupa ce au pustiit pe spagi ce-au facut comunistii.

  7. & Politicile de dreapta după Băsescu, ? „Strategia” de la MAPN, ?
    -Am venit și noi la guvernare după Băsescu.
    -Și ce facem noi la guvernare după Băsescu, ?
    -Noi la guvernare după Băsescu facem Câțu, ?
    -Și ce mai facem noi la guvernare. ?
    -Noi la guvernare după Cîțu mai facem și Ciucă și mai facem și Câciu, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger