AcasăPoliticaVarianta de care se temeau mulți români. Orban: ”Dacă nu, vom amâna...

Varianta de care se temeau mulți români. Orban: ”Dacă nu, vom amâna măsurile de relaxare!” VIDEO

Conducerea liberală a avut, luni, o ședință la sediul partidului. Prima după o perioadă semnificativă, în care discuțiile mai-marilor s-au desfășurat telefonic sau prin sistem online, dată fiind epidemia de coronavirus.

De altfel, la finele întrunirii Biroului Politic al PNL-ului, Ludovic Orban a lansat un avertisment, în privința cazurilor COVID. Și anume, a anunțat că ”dacă vor crește cazurile de infectare, cu siguranță ritmul de relaxare se va încetini”.

”Eu am încredere, totuși, că majoritatea zdrobitoare a românilor vor respecta regulile și că nu va fi necesar să readucem vreo restricție dintre cele care au existat. Vom vedea cum evoluează lucrurile, dacă va fi posibil vom lua noi măsuri de relaxare, dacă nu, vom amâna măsurile de relaxare”, a subliniat Ludovic Orban.

Anunțul șefului Executivului vine în contextul în care, cifrele ce figurează în raportarea de luni, făcută publică de Grupul de Comunicare Strategică, indică o scădere a numărului de cazuri noi la nivel național, în ultimele 24 de ore – fiind anunțat faptul că au fost 246 noi cazuri de îmbolnăvire în România, în intervalul menționat. DETALII AICI.

În altă ordine de idei, premierul și, totodată, liderul PNL, a anunțat, între altele, că s-a stabilit termenul de 10 iulie pentru stabilirea candidaților partidului pentru funcția de președinte de consiliu județean, dar și pentru primăriile de localități, reiterând că liberalii îl susțin pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. De asemenea, Ludovic Orban a vorbit și despre pasul făcut de PNL, luni, în vederea revocării din funcție a Avocatului Poporului, respectiv despre demersurile de a fi schimbată Renate Weber din această postură. DETALII AICI.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger