AcasăPoliticaÎn luna lui Cuptor, primarul unui cunoscut oraș din țară se pregătește...

În luna lui Cuptor, primarul unui cunoscut oraș din țară se pregătește de Crăciun!

Vara sanie și iarna car. În plină lună a lui Cuptor, primarul unui cunoscut oraș din țară se pregătește de Crăciun! (sursa foto: Facebook/Calin Bibart)

Un anunț surprinzător pentru mulți, dat fiind faptul că suntem în plină lună iulie, a lui Cuptor, cum mai este cunoscută în popor a doua lună de vară calendaristică, a venit de la vârful Primăriei Arad.

Mergând, probabil, pe modelul unui proverb vechi de când lumea, cum că omul gospodar își face iarna car și vara sanie, edilul arădean le-a dat recent de veste locuitorilor urbei pe care o păstorește că se fac pregătiri pentru Sărbătorile de iarnă, sens în care s-a luat hotărârea ca în acest an să fie cumpărat un brad artificial.

Primar: Acum doar probăm modelul la scară redusă…

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liberalul Călin Bibarț a explicat, concret, care e planul, anunțând că sunt așteptate păreri. ”Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim!
Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții!

Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de 10 ani!

Acum doar probăm modelul la scară redusă…

Așteptăm opinii!

Pentru frumusețea viitoarelor Sărbători, #pentruARAD”, a scris Bibarț, miercuri seară târziu, pe rețeaua de socializare amintită.

Ce s-a întâmplat anul trecut

Vă amintim că iarna trecută, bradul montat inițial în fața primăriei din Arad – unul natural – a fost ținta ironiilor unor locuitori ai orașului, care au glumit pe seama aspectului pomului de Crăciun.

În cele din urmă, edilul a reacționat, anunțând că a cerut înlocuirea bradului – unul dintre simbolurile tradiționale ale Sărbătorilor de iarnă. Foarte probabil, ca urmare a acestei situații, a apărut și decizia de a se cumpăra un brad artificial și să se facă din timp pregătiri pentru achiziționarea lui.

147 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger