AcasăPoliticaVanghelie ii masoara barbatia lui Ponta

Vanghelie ii masoara barbatia lui Ponta

Dupa instalarea lui Liviu Dragnea la butoanele PSD, Marian Vanghelie parca si-a mai venit in fire. Doar supararea pe Victor Ponta nu i-a trecut, primarul suspendat al sectorului 5 solicitandu-i premierului sa se retraga definitiv.

Marian Vanghelie ii cere lui Victor Ponta sa dea dovada de demnitate si sa renunte la functia de prim-ministru

Atitudinea lui Victor Ponta nu-l surprinde cu nimic pe Marian Vanghelie. In opinia fostului social-democrat, Ponta a fost tot timpul om las, un politician marunt. „Am stiut tot timpul ca Victor Ponta este lipsit de barbatie. Din cauza acestei lasitati a pierdut alegerile prezidentiale. Pur si simplu i-a fost frica de votul confratilor nostri din diaspora si a blocat in mod deliberat procesul de votare. Ce a urmat, stim cu totii. PSD a pierdut prezidentialele in conditiile in care lideri judeteni, primari de sector, municipii, comune si sate s-au mobilizat exemplar. Intr-o astfel de situatie, oricare barbat adevarat isi prezenta demisia de onoare, insa nu si Victor Ponta”, a scris Vanghelie pe reteaua de socializare. Dupa ce a trecut in revista toate „pacatele” ex-liderului PSD, incluzand aici si prietenia cu Gabriel Oprea – „un general facut la apelul de noapte”, primarul suspendat al sectorului 5 i-a cerut lui Ponta sa plece: „Victore, daca mai ai vreun dram de demnitate, da-ti demisia si din functia prim-ministru al Romaniei”. n

Premierul nu se da dus de la Palatul Victoria

Marian Vanghelie

Contestat de mai toata suflarea politica, Victor Ponta spune ca nu are de gand sa plece din fruntea Guvernului. „Eu sunt prim-ministru si nu o sa-mi dau demisia nici cand isi pune Gorghiu polalele in cap, nici cand nu stiu ce…. . O sa fiu prim-ministru pana cand coalitia ma sustine. La o ora dupa ce au o solutie mai buna, le multumesc, ne aplaudam, ramanem prieteni si mergem mai departe”, a afirmat Victor Ponta, adaugand ca „rezultatele guvernarii sunt foarte bune” si vrea sa-si termine un mandat de cinci ani cu crestere economica.

author avatar
Adelina Ionicel
921 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger