AcasăPoliticaValul 4. Rafila, atac la Cîțu, după anunțata anchetă: ”Mă aşteptam la...

Valul 4. Rafila, atac la Cîțu, după anunțata anchetă: ”Mă aşteptam la nişte soluţii de sănătate publică, nu la…” – VIDEO

Rafila, atac la Cîțu, după anunțata anchetă pe valul 4: ”Mă aşteptam la nişte soluţii de sănătate publică, nu la...” - VIDEO

Profesorul Alexandru Rafila a reacționat tranșant la anunțul venit, în cursul zilei de marți, din fruntea Guvernului, mai exact de la premierul Florin Cîțu, care a declarat că va cere o ”anchetă/analiză” pentru a se vedea cum s-a pregătit Ministerul Sănătății pentru valul patru al pandemiei de COVID.

”Domnul Cîţu a erupt astăzi (marți-n.n) la conferinţa de presă de după şedinţa de urgenţă. A spus nişte lucruri care nu au nicio legătură cu managementul pandemiei. Au mai degrabă legătură cu încercarea de a justifica într-un mod nefericit incompetenţa şi incapacitatea de a face ceva timp de trei, patru luni de zile”, e de părere Rafila.

Profesorul, deputat PSD și fost reprezentant al României la Organizația Mondială a Sănătății, a mai declarat, marţi seară, la Antena 3, că ”în mod evident trebuie găsită o soluţie pentru testarea copiilor (…) în școli”. E necesară o soluție, spune medicul, astfel încât ”să nu trebuiască să fie obligaţi părinţii pentru copiii cu vârsta de până la 12 ani să îi testeze permanent, pentru că nu este posibil din punct de vedere tehnic. Sunt milioane de copii şi nu pot fi testaţi de două, trei ori pe săptămână (…). Nu există capacitate şi nu mă refer la numărul de teste şi în primul rând la cine să facă aceste teste”.

Săgeți peste săgeți

Nu au fost singurele săgeți îndreptate în direcția liberalului aflat în fruntea Guvernului. ”Aşa că, mă aşteptam la nişte soluţii de sănătate publică, nu la așa-zise anchete în care dânsul se anchetează singur ca să vedem din ce cauză n-a făcut nimic timp de trei, patru luni”, a mai punctat profesorul Rafila.

De altfel, și zilele trecute, referindu-se la Congresul PNL, programat pentru 25 septembrie, la Romexpo, Rafila îl ”înțepase” pe actualul premier, despre care se știe că aspiră la șefia Partidului Național Liberal, în legătură cu o declarație a lui Cîțu, pe tema evenimentului intern al acestei formațiuni politice – VEZI AICI.

141 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai sekuriciule de Rafiloi, bai fiu de catea de tortionar ordinar, nu ti-e frica sa putin ca romanasii tai o sa iti cam puna pielea pe bat, bai fanfaronule ? 🙂 Vezi pe unde umblii zilele astea, ca piitkul ala de Bokulet are niste idei in legatura cu tine, sa nu cumva sa trimita pe cineva sa te dibuiasca pe unde te ascunzi, bai sarpe ordinar, ca vrea asta micu, adica pitikul sa iti dea un cap frumos si elegant, adica democratic, in gura !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Bai, toti rad de voi, habar nu aveti pe ce lume traiti, voi omorati lumea in auschwitz-urile voastre cu sange rece, si aboi bagati dume, adica povesti ne-muritoare cu virusul chinezesc !! Nimeni nu va mai crede, bai criminalilor tampiti, sa vedeti voi ce o sa va vaxineze propriul vostru popor, numai sa inceapa royal rumble din iarna, ia va fi la rupere, la propriu, nu rahatul ce il vezi la WWE, acolo totul e aranjat !! Bai Rafiloiule, toti con-cetattenii Bokuletului sunt mandrii de el, iar a facut ca toti miliardarii plandemici gen Billie Fukin Gates, chelul ala de Bezos si ipocritul ala de Branson sa isi bage unghia in gat, nicaieri anul acesta, in anul de gratie 2021, sa organizeze un asa festival, un astfel de show, unde fiecare facut chiar ce a vrut, unde chiar nu era nici un virus chinezesc, unde toti s-au distrat ca la carte, era mai ceva ca la Coachella, asa ca ungia in gat pentru toti astia care fac parte din Cultul Covidian !! Rafiloiule, drepti, culcat, vine imediat Bokuletul pitikul genail, si te invata cum sa te ascunzi de virusul chinezesc, bai putoare mica, daca mai si comentezi, iti iei si niste suturi in cap, bai prostule ordinar !!

  2. @ OMS-isitu, care e medic, așteaptă de la Cîțu, care e economist, soluții despre sănătatea publică, ? Nici pe Vremea lui Vanghelie, „care este”, nu s-a mai văzut așa ceva la PSD, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger