Cauta

Vaccinul, secret de stat

Suntem invitați să ne vaccinăm. Cu atâta insistență încât nu ai cum să nu te întrebi dacă nu cumva e ceva necurat la mijloc. Până acum e vorba de trei vaccinuri care ni se bagă sub nas. Dar tot mai mulți scot vaccinuri pe piață. Sau le au în studiu. Vom cumpăra de la toți? De unde atâta generozitate pe autoritățile române? Îi ajutăm pe producători să le testeze aici, fără a ni se spune?

Că SUA, că Marea Britanie, că UE, că oricine ar fi, noi ne repezim mereu să fim primii la achiziții. Dar nimeni nu spune de ce. Există înțelegeri la nivel foarte înalt despre care noi nu trebuie să știm? Niște medici, refuz să le dau numele, și-au dat conștiința cu chirie și se dau peste cap să ne convingă de ce este bine să ne vaccinăm. Ascultă doar cine vrea, iar asta stârnește nemulțumirea halatelor albe. Vin cu cele mai proaste argumente. Că vaccinul nu doare, că e bun, e sigur și alte alea. Cu cât insistă mai mult, românul e mai retractil. Dar niciunul dintre cei care defilează pe la televiziuni de parcă ar fi parada vaccinurilor nu deschide gura despre efectele secundare care există. Și nu e vorba numai de medici. Mi-am făcut vaccinul și nu am nimic, cântă toți la unison. Dar de când suntem toți la fel?

Presa scrisă vorbește despre peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA.  Cu dovezi în regulă. Autoritățile tac mâlc. Preocuparea lor pare să fie îndepărtarea oricăror bănuieli că s-ar putea întâmpla și în România. Greu, foarte greu scoți ceva de la ele. „Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doză, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, declara dr. Beatrice Mahler, directorul de la „Marius Nasta”. Abia după nouă zile de la deces a vorbit despre asta, când nu mai putea ascunde evenimentul. Pot să intuiesc motivele pentru care a tăcut, nu am nevoie de niște explicații pe care nu le crede nimeni. Altceva frapează, „nici după prima doză, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”. Moartea nu este o reacție adversă? Ce ar fi trebuit să facă înainte? Să țipe, să aibă crize de nebunie, să se tăvălească în chinuri? N-aveți decât să înjurați, dar nu se rezolvă nimic. Nu e singurul deces. Mai sunt două, mai bine zis două de care știm. Mai sunt și pareze și oameni cu simptome ciudate. Câți, concret? Sau și asta e secret de stat, ca prețul prin care fileul de șalău se reduce la 4,5 lei când e vorba de cârciuma Parlamentului?

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version