AcasăPoliticaVaccinul, secret de stat

Vaccinul, secret de stat

Suntem invitați să ne vaccinăm. Cu atâta insistență încât nu ai cum să nu te întrebi dacă nu cumva e ceva necurat la mijloc. Până acum e vorba de trei vaccinuri care ni se bagă sub nas. Dar tot mai mulți scot vaccinuri pe piață. Sau le au în studiu. Vom cumpăra de la toți? De unde atâta generozitate pe autoritățile române? Îi ajutăm pe producători să le testeze aici, fără a ni se spune?

Că SUA, că Marea Britanie, că UE, că oricine ar fi, noi ne repezim mereu să fim primii la achiziții. Dar nimeni nu spune de ce. Există înțelegeri la nivel foarte înalt despre care noi nu trebuie să știm? Niște medici, refuz să le dau numele, și-au dat conștiința cu chirie și se dau peste cap să ne convingă de ce este bine să ne vaccinăm. Ascultă doar cine vrea, iar asta stârnește nemulțumirea halatelor albe. Vin cu cele mai proaste argumente. Că vaccinul nu doare, că e bun, e sigur și alte alea. Cu cât insistă mai mult, românul e mai retractil. Dar niciunul dintre cei care defilează pe la televiziuni de parcă ar fi parada vaccinurilor nu deschide gura despre efectele secundare care există. Și nu e vorba numai de medici. Mi-am făcut vaccinul și nu am nimic, cântă toți la unison. Dar de când suntem toți la fel?

Presa scrisă vorbește despre peste 300 de cazuri de decese după vaccin în Europa și peste 500 în SUA.  Cu dovezi în regulă. Autoritățile tac mâlc. Preocuparea lor pare să fie îndepărtarea oricăror bănuieli că s-ar putea întâmpla și în România. Greu, foarte greu scoți ceva de la ele. „Colega noastră avea 55 de ani, a decedat la domiciliu în 28 ianuarie, doza de rapel a fost efectuată în 21.01.2021. Menționez că nici după prima doză, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”, declara dr. Beatrice Mahler, directorul de la „Marius Nasta”. Abia după nouă zile de la deces a vorbit despre asta, când nu mai putea ascunde evenimentul. Pot să intuiesc motivele pentru care a tăcut, nu am nevoie de niște explicații pe care nu le crede nimeni. Altceva frapează, „nici după prima doză, nici după rapel nu au fost reacții adverse la colega noastră”. Moartea nu este o reacție adversă? Ce ar fi trebuit să facă înainte? Să țipe, să aibă crize de nebunie, să se tăvălească în chinuri? N-aveți decât să înjurați, dar nu se rezolvă nimic. Nu e singurul deces. Mai sunt două, mai bine zis două de care știm. Mai sunt și pareze și oameni cu simptome ciudate. Câți, concret? Sau și asta e secret de stat, ca prețul prin care fileul de șalău se reduce la 4,5 lei când e vorba de cârciuma Parlamentului?

author avatar
Valentin Boeru
2.440 afisari

10 COMENTARII

    • Multe necunoscute…ARNm duce la dezvoltarea in celule( a tuturor celulelor? ) a proteinei virale.
      1.Nu ni se spune daca aceasta proteina virala e distrusa…de cine ?
      2.Nu ni se spune ca nu toti cei vaccinati reactioneaza la fel.Adica pot produce anticorpi in titru suficient ca sa distruga proteina virala.Si daca unele persoane nu pot „distruge ” proteina virala? ea se va replica la nesfarsit ?Daca se va produce „furtuna de citokine: ?
      3.Nimeni nu spune daca ARN m va interactiona cu ARN uman .O tot dau dupa visin si spun ca nu se modifica ADN ul.ceea ce e altceva.

  1. Punct lovit!
    În spatele lozincilor care fac apologia vaccinului, e ceva teribil de sulfuros.
    Acest medicament– mi se pare improprie denumirea de vaccin–aflat in faza a treia de testare, prezintă mai multe riscuri decât beneficii.
    Dar în joc sunt sume impresionante de bani în fața cărora conștiințele capitulează și consimt să fim transformați în șoareci de laborator.
    Pare a fi cel mai mare si odios experiment al secolului.

  2. Solutia e sa nu va vaccinați! O viata sanatoasă cu regim alimentar sanatos, plus mișcare și n-ai nevoie de nici un vaccin! Cine vrea sa se vaccineze își asumă niște riscuri. Atîta timp cit vaccinarea nu e obligatorie e ok. Cine e cap de oaie și-și baga-c corp orice rahat ca vaccin să suporte consecințele. Aș fi recunoscător daca toți haștag rezist s-ar vaccina primii!

  3. Colegul Boanchiș se mai vaccinează? Că ne mărturisea, cu inocență – și fără să i-o fi cerut cineva – că se vaccinează. Sau făcea propagandă ” dezinteresată ” și dintr-un nestăvilit simt civic? E mucles, ultimamente, nu mai devoalează nimic. Să-i de-a Dumnezeu sănătate, noi îl iubim.

  4. Sunt Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk , behai si io p-aci sa fraieresc prostii , ordin de la Raion , nu execut , ma taie de la stevie .

  5. Le trebuia lor virusi de laborator? Le trebuia lor arme biologice, un stat atat de pasnic de 6000 de ani? Rusine sa le fie pentru ce au facut Pamantului si sper sa fie trasi la raspundere curand.

  6. ACESTI domni doctori vor sa murim nu spun nimic dar ce crede ca romanu nu vede ce golani fac oare nu mai au credinta calca juramintu care lau facut rusine cu asa medici nu mai am incredere in nici un medic toti mint pentru bani o sa aveti remuscari poate mai tirziu de ce faceti ARAFAT CERCEL RAFILE MARINESCU SI TOTI CARE NE MINTITI O SA AJUNGETI SI VOI BATRINI

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger