AcasăPoliticaVa trimite România armament și tehnică militară Ucrainei? Ciucă, declarații de ultim...

Va trimite România armament și tehnică militară Ucrainei? Ciucă, declarații de ultim moment – VIDEO

Va trimite România armament și tehnică militară Ucrainei? Ciucă, declarații de ultim moment - VIDEO (sursa foto: captură video)

În cea de-a 56-a zi de la începutul războiului din Ucraina, urmare a invaziei ruse asupra statului condus de către Volodimir Zelenski, premierul Ciucă a primit o întrebare esențială.

Aflat la Oradea, Nicolae Ciucă a stat de vorbă cu presa. Iar la un moment dat, a fost întrebat despre proiectul de lege aflat pe site-ul Ministerului Apărării Naționale, prin care se modifică legea existentă, și dacă vor fi trimise arme sau tehnică militară către Ucraina. Și dacă da, ce anume.

„În acest moment, legea este în analiză și în momentul în care ea se va finaliza, vom lua și decizie concretă în acest sens”, a susținut șeful Guvernului.

Citiți și: NATO ne bagă în război. România, obligată să doneze armament și tehnică militară Ucrainei

A infirmat zvonurile că pe teritoriul României s-ar instrui soldaţi ucraineni

Pe de altă parte, premierul a fost întrebat în legătură cu declarațiile unui ministru rus (VEZI AICI DETALII) cum că sunt mulți mercenari români în Ucraina.

„Nu comentăm o astfel de informaţie. Nu există astfel de date. Am văzut că există şi informaţia conform căreia s-ar instrui pe teritoriul României militari ucraineni, nici nu încape discuţie acest subiect”, a declarat Ciucă.

Totodată, premierul a ținut să facă un apel adresat românilor – „să aibă mare grijă de unde se informează”, Ciucă menționând că „este o situaţie de securitate deosebit de complicată şi în acest ansamblu există foarte multe informaţii care fac parte din domeniul dezinformării, al fake news-ului, al propagandei”.

author avatar
Andrei Coman
431 afisari

4 COMENTARII

  1. MAI MACIUCA ,NU TE-O PUNE DRACUL SA NE BAGI IN RAHAT CU RUSIA .NATO TE APARA DOAR CU FLEANCA !,LA O ADICA SE LEAPADA DE TINE ASA CUM S_AU LEPADAT ENGEZII DE POLONEZI IN AL 2 LEA RAZBOI MONDIAL SI I-AU FACUT CADOU RUSILOR !!RAMOLITUL DE BIDEN ACUNM 2 ZILE SPUNEA CA MEGE IN UCRAINA !,AZI DIMINEATA SE RAZGANDISE ,NU MAI PLEACA !.SUA N-A AVUT ASA PRESEDINTE NAUC NICIODATA PANA LA EL !,ROUSEVELT ERA PARALIZAT DAR AVEA CAPUL INTREG !,BIDEN NU SE TINE PE PICIOARE ,DA MANA CU ….!!!! ,se intoarce la stanga si pleaca in dreapta in acordurile muzicii si aplaudacilor platiti !. AMERICA ,AMERICA ZILE GRELE TE ASTEAPTA !!.

  2. Unu. Maciuca nu fi prost nu vezi ca altii vor sa scoata castanele din foc cu mainile Romaniei!
    Doi. Ucraina nu merita ! Ei si-au dorit contre cu Rusia. Sa se descurce.
    Maciuca ai uitat de Krivoi Rog, de vasul Rostov, de perimetrul marin, de scolile romanesti inchise. Ce acte de prietenie iti mai trebuie?

  3. Acest gunoi de general servitorul Americii vrea sa bage Romania in razboi ,sa si trimita familia lui si tot guvernul Romaniei in razboi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger