AcasăPoliticaVa MURI din faşă coaliţia PSD-PNL-UDMR? Mesajul lui Florin Cîțu înfinge pumnalul...

Va MURI din faşă coaliţia PSD-PNL-UDMR? Mesajul lui Florin Cîțu înfinge pumnalul şi mai adânc în rana liberalilor trădaţi!

florin cituVa MURI din faşă coaliţia PSD-PNL-UDMR? Mesajul lui Florin Cîțu înfinge pumnalul şi mai adânc în rana liberalilor trădaţi!

Liderul PNL, Florin Cîțu, a cerut ca rectificarea de buget să fie prezentată în coaliție, înainte de a fi aprobată în ședința de guvern programată vineri. La finalul ședinței de coaliție, președintele PNL a declarat că nu va fi pace și liniște. Mărul discordiei a fost rectificarea bugetară.

Ministrul Finanțelor Adrian Câciu a transmis că vineri va fi adoptată rectificarea bugetară, pentru a putea fi plătite salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor.

Florin Cîțu a vrut să vadă cifrele

La finalul acestei şedinţe, nu s-a luat nicio decizie cu privire la modificare, însă Florin Cîțu a ținut să vadă toate cifrele. În plus, el a afirmat că sunt unele cheltuieli care nu trebuiesc făcute acum.

Ştiu că se vor da mai mulţi bani la subvenţia pentru Metrorex şi CFR Călători, deşi acolo am spus de la începutul anului că fără o reformă nu mai dau bani. Am ţinut sub control aceste cheltuieli şi la rectificarea din vară, văd că acum se duc câteva sute de milioane şi către Metrorex şi către CFR Călători”, a comentat Cîţu.

Ce ministere primesc bani la rectificarea bugetară

  • Ministerul Finanțelor: + 5,17 mld. lei (din care Fond de rezervă + 720 mil lei)
  • Ministerul Sănătății: + 2,45 mld. lei
  • Ministerul Muncii: + 2,2 mld. lei
  • Ministerul Justiției: + 822,9 mil. lei
  • Mnisterul Dezvoltării: + 210,5 mil. lei
  • Ministerul Educației: + 100 de mil. lei
  • Ministerul Afacerilor Interne: + 22,2 mil. lei

Ce ministere pierd bani

  • Ministerul Agriculturii: – 2,31 mld. lei
  • Ministerul Transporturilor: – 757,2 mil. lei
  • Ministerul Economiei: – 156,4 mil. lei
  • Ministerul Energiei: – 72,7 mil. lei
  • Ministerul Afacerilor Externe: – 20 mil. lei
  • Ministerul Apărării Naționale: – 18 mil. lei
author avatar
Andrei Ștefan
1.255 afisari

9 COMENTARII

  1. Da’ secu,secu cat ” primeste ‘ ? Betivanul arestat trimis la dezalcoolizare,penalul tepar de banci nu se lasa. Vrea sa arate ca totel el e „|jupanul „.

  2. Cea mai buna arma impotriva acestui nesimtit, este ignorarea. Au fost suficienti 2 ani catastrofali ca sa te edifici cu privire la PNL si USR.

  3. nu mai tine vrajeala cu psd baiatul bun care mai da o suta si pnl baiatul rau care taie o suta din orice . blatul psd-pnl a iesit total la vedere . niciodata psd nu a facut plingere penala inpotriva unuia din pnl si nici invers , in ciuda acuzatiilor pe care si le aduc unul altuia .acelasi film cu regizor strain ruleaza de 30 de ani in preajma alegerilor . lumea nu ar mai trebui sa puna botul la teatrul lor si sa mature actuala clasa politica ajunsa la nivel minim , prostocratia este la apogeu !

  4. Sa ceara catu cifre cand ieri a iesit de pe butoane?? Nu ti e ba rusine cu cati bani ai sifonat la multinationale si alte entitati sa tot urli de metrorex de utilitate publica si pensii?? Du te ba pe pustiuri !!!

  5. Cat tupeu si nerusinare, pe aceasta maimuta umblatoare, el cum facea cu sica mandolina, o sa aiba soarta acestuia, ar trebui controlat la imprumuturile enorme care le-a facut, cand latra la preluareafunctie la finante, de la teodorovici, ca era al capone seful mafiei, negasind nimic ilegal, daca psdei au ceva sange in instalatie , o sa dea de dracu.

  6. DUCÂSE CUM SA DUS BUNICUL DIN FAȘÂ, JIGODIILE ORDINARE PNL SAU PSD AU DAT PENSII SPECIALE LA HOMOSEXUALII DE PRIMARI

  7. Ma Citule, cuvantul Reforma nu e guma de mestecat sa o rozi tu de cate ori iti convine. Ce ai facut cu premier pentru reforma in Metrorex? Ai convenit cumva cu managementul acestei firme de STAT un Pland de reformare cu actiuni, costurim, necesar de resurse umane si indicatori de eficienta si rezultat? Adica cea mai banala schema Gant pe care cel mai banal manager ar trebui sa stie sa o faca? E ABCul managementului. Ai convenit o astfel de strategie de reforma cu Metrorex sau ai pronuntat cuvantul REFORMA, ce o fi insemnat asta pentru tine si ai crezut ca e sufoicient? De unde stii ca nu firma nu s-a reformat daca nu ai in fata o strategie convenita cu managementul Metrorex ca sa controlezi jmplementarea reformei? Bai Citule esti plin de vorbe pe care le mesteci toata ziua, dar nu esti decat un semidoct si un amarat de brokeras care se crede Sorors de Romania pentru ca a speculat leul. Rar mi-a fost dat sa vad un premier fara viziune si numai cu gogosi dezumflate. Orice consultatnt mai acatari ar fi condus tara asta mai eficient si cu rezultate. Nu esti decat un semidoct cu fumuri si pretentii…

  8. Ce pretentii sa ai de la o maimuta
    Zbarcita,drogata si fara scoala.
    Ce pretentii sa ai de la o parasuta
    Intretinuta de Soros pe a lui cheltuiala?

    Acum intretinutul trebue sa raspunda
    La comanda stapanului sa si arate credinta
    Ingenunchind tara ,pe toti sa ne vanda
    Caci are de platit cascavalul ,placinta!

    In mintea sa afumata de prafuri
    Se crede Superman se crede Hercule
    El crede ca faptele de urgie si jafuri
    Vor fi iar dosite ,vor fi iarasi nule!

    Vei raspunde maimuto,vei da socoteala
    Ai ucis si ai ars Romani prin spitale
    Ai furat si ai dosit ,medicatii in boala
    Ai imprastiat desnadejde si jale

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger