AcasăPoliticaVa mai candida Firea la Primăria Capitalei din partea PSD? „Domnul președinte...

Va mai candida Firea la Primăria Capitalei din partea PSD? „Domnul președinte mi-a spus că…” – VIDEO

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

În prima sa ieșire publică, la TV, după demisia din Guvernul Ciolacu, unde ocupase funcția de ministru al Familiei, ca urmare a scandalului cunoscut în presă drept „azilele groazei”, Gabriela Firea a vorbit și despre eventualitatea unei candidaturi pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, din partea PSD.

Fosta șefă de la Primăria Capitalei a lăsat să se înțeleagă, marți seară, că liderul PSD, Marcel Ciolacu, o susține în cursa pentru fotoliul de edil general. Mai exact, că Marcel Ciolacu i-a spus că ea rămâne candidatul PSD la Primăria Capitalei. Chiar și așa, Firea a admis că decizia politică aparține partidului și că situația s-ar putea schimba. Caz în care, dacă nu va fi Firea candidatul PSD în competiția electorală pentru Primăria București, la viitoarele alegeri, o posibilă variantă ar fi Daniel Băluță, primarul sectorului 4 – din câte a mai declarat social-democrata.

Firea dezvăluie ce i-a spus Ciolacu

Domnul președinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD București. Mi-a spus foarte clar că are informații, ca prim-ministru știe că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni.

Vina mea este faptul că consiliera mea a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera direct. Știe că sunt nevinovată și că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea, marți seară, la Antena3.

 

Firea: „Decizia politică aparține partidului și conducerii”

Social-democrata a spus că discuția cu Ciolacu a fost purtată la momentul la care și-a dat demisia din postura de ministru al Familiei. Știut fiind faptul că, înainte ca Firea să anunțe că pleacă din Guvern, aceasta a avut o întrevedere, la Palatul Victoria, cu premierul Ciolacu, președinte al PSD-ului.

„Decizia politică aparține partidului și conducerii. Nu cred că ar fi un motiv foarte mare de supărare din partea mea dacă se va lua o altă decizie. Eu am răspuns cu informațiile pe care le dețin și cu discuțiile concrete cu domnul președinte. De aici înainte, ce sondaje se vor realiza, ce analize se vor efectua de consultanți, ce sfaturi vom primi, dacă să menținem această candidatură sau nu și anul viitor, e prematur să răspund acum”, a completat Gabriela Firea, în cadrul interviului televizat.

În 14 iulie, când și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Familiei, Firea a precizat că se suspendă „o perioadă limitată” din funcția de președinte al Organizației PSD București.

author avatar
Andrei Coman
641 afisari

16 COMENTARII

  1. Un „DEMNITAR”este vinovat daca lucrurile merg rau si daca nustie ca merg rau!Toti cei de pe functii sunt vinovati ,deci demisie obligatorie!

  2. Sper sa nu mai ocupe dna firutza vreodată fotoliul de primar, senator sau altă funcție politică. Si-a mâncat mălaiul.

  3. la puscarie fa cu clanul tau de hoti pandele firea caracatita de securisti, va vine pedeapsa divina, furati de parca ati lua ceva cu voi lepre jigodii de escroci!!

  4. Sa candideze la primarie din partea PSD iar Raluca Turcan din partea PNL, ca tot o tin in functie de ministru pentru ca a semnat avizele azilului groazei din Voluntari.
    Sa vedem ce zic cetatenii la vot.

  5. Daca Romania ar avea justitie aceasta fufa cu gasca ei de mafioti din Voluntari ar candida la Poarta Alba.A jurat cu mana pe Biblie sa ce? Sa minta si sa fure.Nu este singura si nici prima sau ultima.De la moartea lui ceasca tara a intrat pe mana borfasilor si infractorilor,a celor care au jurat cu mana pe Biblie sa ce: sa fure,si sa minta cu nerusinare poporrul acestei tari Justitia,politia,tot ce misca in tara asta e la comanda lor.Intre razboaie faceau la fel si se intreaba de ce au aparut legionarii,de ce comunistii au infundat puscariile cu ei.Istoria acestui popor nu e istoria pe care o scriu tot felul de lingaimeschini platiti de interese obscure. Adevarul acelor vremuri il afli de la cei care l-au trait atunci in sclavie,foamete,razboi,iobagie,la opinca si bordeie.

  6. De ce nu-i intreaba nimeni pe acesti impostori ,Firea si Pndele,cum se face ca fiind toata viata salariati la stat ,si platiti in lei ,ei sunt milionari in Euro…..Si de ce nu-i intreaba nimeni pe acesti Bonnie si Clyde de Rominia,cum se face ca toata caracatita traficului de persoane virstnice ,s-a dezvoltat sub protectia lor…..toti cei implicati erau subalterm
    nii lor sau chiar rude….ALOOOO ….procurarimea din republica procurorilor Rominia….unde sunteti????Sau voi sunteti prezenti numai la salarii si pensii nesimtite de mii de Euro ? Halal….

  7. si despre tentativa de omor asupra supra lui Daneil Savu ce părere are cucoana ? numa-ntreb
    oare soferul ei in prezent arestat o sa rupă tacerea sau o sa taca?

  8. ‘ Fariseism de Voluntari ‘, Firea î calitate de senator și ministru de ce nu a trimis la guvern (premier /ministrul muncii) sesizarea de la senatoarei USR despre a cărui conținut ȘTIA ???

  9. Lasa bancurile . Stai duduie acasa, de ce crezi ca noi te vrem la primarie ?!? Sintem satui de felul tau de a fi, de felul tau certaret si conflictual . Vrei neaparat sa te tinem toti minte cu prostiile care la faci si spui ?

  10. Vai de noi ! Sintem pusi sa alegem tot soiul de needucati, catavenci si prostanaci ! Firea- o cazatura de femeie, proasta, guraliva si inculta; matematicianul- cu capul in nori, cam ametit in logica, necizelat si taranoi ! Mai da-va dracu de repetenti ; ar trebui sa scapam de amindoi, ne invirtim in cerc cu prostalaii astea !

  11. SI EI SI LUI CIOLACU LE STA BINE IN BOSCHETI NU IN FUNCTII PUBLICE……………..

  12. Daca este adevarata povestea, PSD mai bine ar incerca la primarie cu criminalul de la Caracal si daca nu reuseste, poate incerca cu el si la presedintie, ca tot atat de mult respect fata de alegatori o sa arate Si tot atat de multe voturi o sa si primeasca. .
    Prin aceste tertipuri jurnalistice, prin lansarea idei ca ea, …. „social- democrata…. ar putea fi candidata PSD la primaria Bucurestiuluidin partea PSD,… ca liderii PSD sunt alaturi de ea,…. ca ea ar mai reprezenta inca o valoare politica … , ea incearca in realitate sa- si mai dea jos rahatul in care s-a balacit in legatura cu azilele si poate si cu altele si sa-i mai ameteasca odata pe bucuresteni cu gargara ei.
    Oare la PSD se crede ca se poate castiga Bucurestiul si presedintia Romaniei dupa asemenea declaratii ale unor asemenea oameni „politici”
    PSD trebuie sa se lepede urgent de asemenea „social – democrate” si sa nu mai admita, ba sa respinga vehement ideea ca acolo, la PSD ea este inca agreata si ca liderii de acolo ar fi dispusi sa foloseasca la alegeri asemenea oameni.
    Adevarul a fost spus de anonimul de la 14. Cam asa este.

  13. Vipera vrea un loc călduț! Ești chiar culmea duduie. N-ai pic de remușcare! Și când te susținea un partid mare ai pierdut cu brio în fața bietului matematician rătăcit în politică. Acum după ce a văzut o țară ce afaceri murdare faceți cu banii din asistență socială crezi că te mai votează cineva înafară pe prietenii tăi de matrapazlâcuri?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger