AcasăPoliticaVa fi ziua de 31 mai liberă în acest an? Răspunsul Ralucăi...

Va fi ziua de 31 mai liberă în acest an? Răspunsul Ralucăi Turcan. Cu ce ”soluție” vine ministrul Muncii – VIDEO

Va fi ziua de 31 mai liberă în acest an? Răspunsul Ralucăi Turcan. Cu ce ”soluție” vine ministrul Muncii - VIDEO (foto: facebook/Raluca Turcan)

Dat fiind faptul că se apropie tot mai mult prima lună de vară calendaristică, iar pe lângă deja așteptatele relaxări ale măsurilor restrictive ce ar urma să se aplice din prima zi a lui iunie, nu sunt puțini cei care se gândesc la liberalul legal din 1 iunie, ministrul Muncii a primit o întrebare-cheie.

Și anume dacă e vreo speranță să apară o ”punte”, mai exact să fie și ziua de 31 mai liberă, pentru a se ajunge să se lege week-endul cu ziua de 1 iunie, Ziua Copilului, care pică într-o zi de marți.

Moment în care Raluca Turcan a lăsat să se înțeleagă că o soluție pentru angajați ar fi o zi de concediu, care să lege week-end-ul liber de ziua de marți, 1 iunie.

Raluca Turcan: Discuţia este mai un pic mai delicată

”Discuţia este mai un pic mai delicată. În sensul în care eu știu că multă lume şi-ar dori să existe această punte, însă pe de altă parte pot să își ia o zi de concediu. Există varianta legală de a-ţi lua o zi de concediu pentru a crea această punte”, a declarat Raluca Turcan, în cadrul unei conferințe de presă pe care a avut-o după vizita la două centre de vaccinare din Constanța.

Ministrul liberal al Muncii a admis că, practic, o minivacanță, ar fi o gură de aer pentru turism. ”Pentru industria turismului probabil că ar prinde foarte bine să poată oamenii să beneficieze de câteva zile libere, să acceseze serviciile turistice, dar varianta cea mai bună este aceasta de a-ţi lua o zi de concediu. Nu am discutat lucrul acesta, punctul meu de vedere este că aceasta e varianta cea mai bună, să îți iei o zi de concediu”, a concluzionat Raluca Turcan.

author avatar
Andrei Coman
489 afisari

3 COMENTARII

  1. a scapat de reforma pensiilor a bat o catu si ghinea in pnnr adica a vandut si pensiile de stat altora si daca tot a ramas fara obiectul muncii macar sa spuna daca e liber 31 mai daca se poate si nu cere voie la bruxelles!!!!!!!!!!!

  2. Ar trebui sa dea 200 de roni copiilor de ziua copiilor Are 30 de miliarde de la Ue e usor si f ieftin ca o face doar de 1 Iunie. La fel si cu batranii le da cate 200 de roni de 1 Decembrie ziua națională .E simplu ieftin si nu o faci decat o singura data pe an…

  3. Stere,las-o cu milogeala cronica tipic romaneasca „sa ne dea”.Ne-a adus multe necazuri.Eu am auzit ca dna Turcan va da ceva pentru dobitocii care au votat-o pe data de 32 mai.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger