AcasăPoliticaVa fi vaccinarea antiCovid obligatorie? Ludovic Orban: ”Noi putem să...” - VIDEO

Va fi vaccinarea antiCovid obligatorie? Ludovic Orban: ”Noi putem să…” – VIDEO

Va fi vaccinarea antiCovid obligatorie? Ludovic Orban: ”Noi putem să...” - VIDEO (foto: Facebook/PNL)

Pe fondul discuțiilor din ultima perioadă pe această temă, inclusiv a ședinței ce va avea loc luni la Cotroceni, cu privire la campania de vaccinare antiCovid, nu au fost puțini românii care s-au întrebat dacă vaccinarea împotriva noului coronavirus va fi sau nu obligatorie.

Premierul Ludovic Orban a dat un răspuns categoric, luni, pe această temă de interes major. ”Campania nu va fi obligatorie. Autoritățile nu pot să oblige pe cineva să se vaccineze. Noi putem să le arătăm toate avantajele vaccinării. Noi putem să încercăm să îi convingem să se vaccineze, dar, evident, nu putem obliga pe cineva să se vaccineze. Sigur că vaccinarea e cea mai bună soluție de a nu contracta această boală. O campanie reușită de vaccinare este cea care poate să ne conducă la revenirea la normalitate într-un orizont de timp rezonabil. Eu zic că suntem aproape”, a precizat șeful Guvernului, aflat la sediul PNL

În același timp, Ludovic Orban a punctat că ”soluția este ca oamenii să se protejeze, ca oamenii să evite riscul de îmbolnăvire, să respecte regulile de protecție sanitară”. ”Nu mai avem mult. Deja este clar că e în fază finală de avizare cel puțin un vaccin, dacă nu și mai multe vaccinuri”, a mai declarat Orban.

Ședință la Cotroceni

Luni la ora 14 este programată să înceapă o ședință cu tema ”Campania de vaccinare anti-COVID-19, problemă de securitate națională”, anunțată încă de zilele trecute de către Klaus Iohannis. La discuții vor participa Nicolae Ciucă, Marcel Vela și Nelu Tătaru.

”În chestiunea vaccinării, după părerea mea, campania de vaccinare trebuie să fie un succes și, ca atare, campania de vaccinare este o chestiune de securitate națională. Pentru asta, am convocat o întâlnire, o ședință, pentru luni, ședință la care vor participa, în afară de mine, ministrul Apărării, ministrul de Interne și ministrul Sănătății și vom clarifica toate aspectele care țin de campania de vaccinare ca și chestiune de securitate națională”, declara președintele vineri, 20 noiembrie.

347 afisari

6 COMENTARII

  1. Nici nu au cum
    unii nu o fac pe motiv de religie altii pt ca au tot felul de comorbiditati si in aceste cazuri nu pot sa se vaccineze. Asa ca. lasati-ne cu obligativitatea vaccinarii . Clar?

  2. si de ce ba nu ai acum vaccinul gripal pt cei care vor sa l faca daca tot esti mare iubitor de vaccinare??????? ba, obligatpriu nu va fi dar vor incepe institutiile si marii corporatisti sa spuna la oameni ca daca nu te intepi nu mai pupi servici ba criminale si tot obligatoriu . sa inceapa cum au zis cu doctorii tradatori pe pielea lor primii ca asa merita pt tradare!!!!!!!

  3. 15% in mediu urban fiasco.
    Trebuie +80% imunizare de succes.
    Dai un uleu si 2 pateuri mai aduci 10%,mai dai si un ochii lui Dobrin mai vin si nemuritorii ca mine se mai strang 10%, mai bagi o tombola cu o plasmă si o noapte de vis cu Bianca mai fac si eu o data ca oricum se face de 2 vaccinuri – si mai vin 10%,si tot asa…
    Mai o excursie la noapte muzeelor la beciu domnesc mai un bilet moca la Cerbul din Aur si tot asa… Uite am steans eu 60%…

  4. Am facut 70 oricum medical si militar e ordin pe unitate am facut 80%.
    Gata am rezolvat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger