AcasăPoliticaVa fi schimbat Popescu din fruntea Ministerului Energiei? Ciolacu: „Am să vă...

Va fi schimbat Popescu din fruntea Ministerului Energiei? Ciolacu: „Am să vă răspund când o să preiau…” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu)

După ce zilele trecute spunea că nu face parte din „fan clubul Virgil Popescu” și că actualul ministru al Energiei, de la PNL, îi lasă impresia că „s-a calificat la locul de muncă” (VEZI AICI), șeful PSD afirmă că nu are atribuții pentru a cere o eventuală schimbare a acestuia din Guvern.

Marcel Ciolacu, al treilea om în stat și liderul PSD, susține că are o „relație corectă” cu prim-ministrul Nicolae Ciucă și că, totodată, nu are ca atribut evaluarea membrilor echipei guvernamentale.

„Nu eu fac evaluarea miniștrilor, evaluarea miniștrilor o face primul-ministru. Nu este atributul meu”, a spus Ciolacu, întrebat, marți seară, la România TV, dacă a cerut destituirea lui Virgil Popescu.

„Eu, la Camera Deputaţilor, alături de colegii mei, avem atributul constituțional de a numi guverne sau de a le schimba. Domnul preşedinte Klaus Iohannis are atributul de a desemna, de exemplu, primii miniştri. Dacă prim-ministrul nu a venit până acum cu o solicitare de a schimba, înseamnă că este de acord…”, a mai declarat Ciolacu.

În mai, la anul

Când a fost întrebat dacă este mulţumit de prestaţia lui Virgil Popescu în calitate de ministru în guvernul de coaliție, Ciolacu a dat de înțeles că abia în mai anul viitor ar putea da un răspuns categoric, când ar urma să preia șefia Guvernului.

„În luna mai am să vă răspund la această întrebare, când o să preiau funcţia de prim-ministru. În acel moment, constituţional, eu am dreptul să îmi asum sau nu un membru al guvernului sau să cer schimbarea lui. Rotaţia va avea loc şi cred că domnul preşedinte Klaus Iohannis a luat act de acordul politic încheiat între PSD, PNL, UDMR. PSD nu a intrat la guvernare pe uşa din dos, PSD a câştigat alegerile”, a explicat Ciolacu.

author avatar
Andrei Coman
153 afisari

3 COMENTARII

  1. porcu de ciolacu se spala pe maini cand vrea el , nu are atributii , dar ce atributii ai nesimtitule ca partener de guvernare , de vorbesti de parca ai fi in opozitie ?si ultimul prost poate in sfarsit sa vada blatul de 30 de ani dintre psd si pnl , in cazul de fata coalitia otravitoare exprima mafia smecherilor din energie a caror interes este sa sa sparga toate in capul lui Popescu iar ei mafiotii din spatele lui sa spuna ca sint fete mari . prostalaul de simion a preluat si el propaganda mafiotilor si sta cu a lui Popescu in gura toata ziua , de asta nici nu mai vreau sa aud de aur .

  2. Nu , Popescu trebuie tinut acolo astfel la urma sa dea socoteala ptr distrugerea sist energetic national. Sa putrezeasca in puscarie!

    • prostule , Virgil Popescu a fost salvat de doua ori de psd , sau esti propagandist psd ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Veşti bune pentru românii care desfăşoară aceste activităţi profesionale. Ocupaţia lor se va calcula la vechimea în câmpul muncii

Conform unei propuneri legislative recent înregistrată la Senat, pentru care inițiatorii cer adoptarea în procedură de urgență, se prevede egalizarea tratamentului dintre contractul de...

Emmanuel Macron, la un pas să ducă NATO în conflict direct cu Rusia. Preşedintele Franţei a vorbit din nou despre un eventual război

Emmanuel Macron a vorbit despre un eventual război într-un videoclip de campanie electorală. Președintele Franței susține campania pentru alegerile europene a lui Valérie Hayer,...
proger