AcasăPoliticaVa candida Iulian Dumitrescu la CJ Prahova cu susținerea PNL? Ciucă: „Nimeni...

Va candida Iulian Dumitrescu la CJ Prahova cu susținerea PNL? Ciucă: „Nimeni nu e mai presus de lege” – VIDEO

sursa foto: Partidul Naţional Liberal/Facebook

Va candida Iulian Dumitrescu – cu susţinerea PNL – pentru un nou mandat de preşedinte Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, după ce liberalul a intrat în vizorul DNA? Întrebat în această privință, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că „nimeni nu este mai presus de lege”.

Șeful formațiunii liberale a subliniat, joi seară, 28 martie, că, după ce conducerea PNL va primi propunerile de candidaţi de la filiala Prahova, va fi luată o decizie în funcţie „de legi şi de principii”.

Ciucă: „Nimeni nu este mai presus de lege”

„Nimeni nu este mai presus de lege. Instituţiile statului trebuie să îşi facă treaba şi asta este responsabilitatea juridică a fiecăruia dintre noi care încalcă legea. De partea cealaltă, eu – şi în cariera militară şi acum – am condus şi am luat decizii pe bază de reguli şi principii.

Atunci când voi primi propunerile de la filială, voi lua decizia în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii. În acest moment nu există o decizie”, a răspuns Ciucă, întrebat, într-o emisiune la România TV, dacă Iulian Dumitrescu va mai candida la alegerile locale din judeţul Prahova, susţinut de PNL.

Vă amintim că joi s-a aflat că procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Acesta este cercetat de către procurorii anticorupţie pentru luare de mită şi fals în declaraţii. Pe 1 februarie, acesta anunța că a decis să demisioneze din toate funcţiile din PNL, „deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speță”. „Așa cum am mai afirmat, am pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate”, a transmis Iulian Dumitrescu, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Dumitrescu a deținut funcțiile de preşedinte al PNL Prahova şi prim-vicepreşedinte al PNL.

author avatar
Andrei Coman
122 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger