AcasăPoliticaMarcel Ciolacu, viitorul președinte al României?! Ce spune șeful PSD- VIDEO

Marcel Ciolacu, viitorul președinte al României?! Ce spune șeful PSD- VIDEO

Se apropie tot mai mult 2024, an cu mai multe rânduri de alegeri, inclusiv prezidențiale, iar partidele încep să-și stabilească strategiile. Și candidații care vor intra în cursa electorală.

Marcel Ciolacu, actualul premier, aflat în fruntea Partidului Social Democrat, a fost întrebat, miercuri seară, dacă va candida la alegerile prezidențiale. Așadar, dacă va intra în cursa pentru Cotroceni.

Șeful PSD a spus că încă nu a luat o hotărâre în acest sens. „Nu, nu am luat această decizie” – a spus Ciolacu, miercuri seară, la Antena3.

Politicianul aflat în fruntea Guvernului a completat exprimându-și convingerea că este cazul ca România să aibă „un candidat și un președinte social-democrat după 20 de ani” în care țara a avut președinte de dreapta.

Ciolacu: „Sunt și alți oameni în România care sunt autentici de stânga”

În acest context, Ciolacu a adus în discuție faptul că a stat de vorbă cu președintele Academiei Române – Ioan-Aurel Pop, nu însă și despre o eventuală candidatură.

„Nu neapărat (voi candida – n. r.). Sunt și alți oameni în România care sunt autentici de stânga. V-am spus că am stat de vorbă cu președintele Academiei. E o încântare. Nu am avut această discuție (dacă va candida – n.r.), dar e o încântare să vorbești.

E un om de stânga complet, un om care gândește de stânga. După crizele economice care au atins întreaga lume, nu numai România, după această criză majoră de securitate, temele principale sunt social-democrate.

Românii și întreaga Europă, întreaga lume are nevoie de o conducere de stânga, să se reașeze lucrurile”, a mai afirmat Ciolacu.

194 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...