AcasăPoliticaRareș Bogdan vorbește despre remanierea Guvernului Ciucă. Ce spune europarlamentarul PNL despre...

Rareș Bogdan vorbește despre remanierea Guvernului Ciucă. Ce spune europarlamentarul PNL despre viitorul său politic: „Nu voi ezita să…”

rares bogdanRares Bogdan, audiat la DNA: are calitate de martor în dosarul Romarm

Prim-vicepreşedintele PNL pare că nu exclude ipoteza de a face parte din Executiv, dacă partidul îi va cere să facă un astfel de pas, în cadrul „rotativei” la guvernare. Până atunci, însă, Rareș Bogdan spune că se simte „foarte bine” în calitate de europarlamentar, postură în care se află de mai bine de trei ani.

„Dacă este cazul şi dacă Partidul Naţional Liberal consideră că prezenţa mea în cadrul Guvernului pentru a reprezenta politicile naţionale ale României şi componenta liberală este necesară, vă asigur că nu voi ezita să fac acest pas.

Dar această decizie o va lua Partidul Naţional Liberal, împreună cu preşedintele partidului şi colegii mei din Biroul Permanent Naţional. Deci dacă domniile lor consideră că prezenţa mea în Guvern, anul viitor pe 25 (mai, când va avea loc rotativa la guvernare – n.r.) este necesară, nu voi ezita să trec la îndeplinirea acestei chestiuni”, a declarat Rareș Bogdan, luni seară, la Digi24, citat de news.ro.

Rareș Bogdan, gata să facă un astfel de pas

Fostul jurnalist, actualmente membru în conducerea Partidului Național Liberal, susține că nu ține „în mod deosebit” să renunțe la mandatul de europarlamentar, dar lasă să se înțeleagă că nu ar sta pe gânduri când ar fi vorba să vină la București, dacă PNL-ul i-ar cere să facă parte din echipa guvernamentală. „Eu mă simt foarte bine în calitate de europarlamentar, sunt şeful delegaţiei României acolo, sunt un om care am multe proiecte pe partea de Parlament European, fac lucruri importante legate de bani europeni pentru România, relaţionez extrem de bine cu colegii mei din PPE, dar nu numai.

Nu ţin în mod deosebit să abandonez mandatul de europarlamentar după trei ani jumătate pentru a veni la Bucureşti, dar dacă PNL consideră că prezenţa mea în Guvern este necesară, nu voi ezita să fac acest pas”, a completat Bogdan.

Rareș Bogdan: „Remanierile nu se discută, se fac”

Pe de altă parte, în cursul zilei de luni, prim-vicepreședintele PNL a comentat și pe marginea eventualelor remanieri care s-ar putea face în cadrul actualei echipe guvernamentale, și anume în Cabinetul condus de către liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„Remanierile nu se discută, se fac, şi acestea le face, sunt apanajul exclusiv al premierului României. Când premierul consideră că trebuie să facă remanieri, sunt absolut convins, aşa cum îl cunosc pe Nicolae Ciucă, că le va face, nu va sta la discuţii”, a declarat Rareş Bogdan, înt-o intervenție la Realitatea Plus.

502 afisari

9 COMENTARII

  1. Cine o mai fi si trompeta asta spartă, care cântă fals?! Alt politruc obosit, meschin si lăcomit.
    Ciuma roșie ca ciuma roșie, hoti si ăștia de cand mama lor, dar nenorocirea asta galbena întrece orice așteptări in ale ticalosiei si mizeriei.

  2. Un bufon si un pamblicar , la tv e cu tarisoara mea si la Bruxel voteaza impotriva Romaniei .

  3. Papagalu asta se crede chiar ” bun national”. Chiar nu se gaseste nimeni in tara asta sa- l scuipe- n ochi ??? Aud ca mai vrea sa- l urmeze, unul Manastire, tot un datator din clanta. Ma, cand ne saturam ???

  4. PAPITOIUL ASTA FOST,SOIM,PIONER,UTECIST…CU TATA COMUNIST-SECURIST,-
    MAGAZIONER SI MATURATOR LA UZINA CHIMICA DIN -….ESTE O LEPRA SCARBOASA
    CU CARPE COLORATE,CA HOMOXEUALII IEUROPENI,NE-A ZGARBIT PE TOTI.
    CUM SATANA SA-L IA,SCAPAM DE EL,ADICA,BOULEANA DE BRUCSELES SI ZDREANTA
    DE HOT SI GAOZAR DE CAPRE.PLECA DRACULUI SA TE IA,LA AZMERICANI SI LUPTA
    CU DROGURILE SI LESBIENELE.HAI,VALEA LA SING-SING-DOFTANA,CELULA 666,IN PAT CU OHANIS

    • Asta e un deseu al comunismului care a lins si mancat de toate ptr galbeni pe unde i s-au deschis potecile. S-a dus la papat buzunarul cetatenilor la parlamentul m UE coleg cu toate somitatile analfabete, Eba et. compania. Are papagal educat de comunisti, a trecut la voi astia, liberalii, ajutat de oftalmologie, ochi,nas si urechi, la astia care ati tinut natia romana la iobagie, opinca, bordeie, tablite si condeie. Ati venit dupa 89 cu un handicapat bal bal la furat ce-a muncit comunismul. Aveti noroc ca=i plina tara de prosti care voteaza dupa burta si cravata.V-a dus comunistii la canal si poarta alba ptr ciordeala, furati la intrecere pe vremuri cum furati si acum. Va dati la lume fete mari, in realitate sunteti hotii hotilor. Nu va e rusine ptr ca va lipseste de la nastere.

  5. Un fripturist și, un impostor, asta este Rareș Bogdan, zero fapte, doar gargara globalista

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger