AcasăPoliticaUSR și PNL fac în continuare alianță la Primăria Capitalei. S-a votat...

USR și PNL fac în continuare alianță la Primăria Capitalei. S-a votat rectificarea bugetară

Tocmai şi-a semnat Primăria Capitalei FALIMENTUL? La ce înţelegere a ajuns Nicușor Dan cu familia Constanda

În ciuda tensiunilor de la nivelul Coaliției de guvernare și a recentului anunț privind demisia miniștrilor USR PLUS din Executiv, în Capitală lucrurile par să stea altfel, în sensul în care consilierii generali ai USR PLUS și PNL au votat, marți, rectificarea bugetară. Asemeni celor de la PMP.

Votul s-a dat în cadrul ședinței Consiliului General al Capitalei. ”E o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, cea mai mare parte din acești bani urmând să fie folosită pentru spitale. De asemenea, fonduri suplimentare vor merge către Administrația Străzilor, pentru întreținerea parcurilor, pentru acoperirea costurilor în creștere cu iluminatul public din Capitală, dar și pentru plata unor datorii din trecut”, a anunțat primarul Nicușor Dan.

Totodată, edilul Capitalei a ținut să menționeze că această rectificare bugetară ”ne permite să reluăm în sfârșit lucrările pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea, operațiune care acum poate începe”.

Dan: Mulțumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP

De altfel, Dan a făcut referire la situația din Coaliție, alegând să le mulțumească public consilierilor generali din formațiunile politice conduse de către Dan Barna și Dacian Cioloș, respectiv Ludovic Orban. ”Mulțumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP, care au înțeles că, dincolo de situația politică la nivel național, e foarte important să lucrăm în continuare, împreună, pentru interesul orașului”, a susținut Nicușor Dan. în acelați mesaj transmis pe Facebook.

Bădulescu, înaintea ședinței: Împreună cu colegii consilieri generali PSD am ales să nu participăm

Până să înceapă ședința de marți, social-democratul Aurelian Bădulescu anunțase lipsa consilierilor generali ai PSD de la această întrunire, explicând motivele pentru care s-a luat această decizie.

”Astăzi, #NicușorDan a convocat o nouă ședință de Consiliu General al Municipiului București (#CGMB). Pe ordinea de zi figurează rectificarea bugetară.
Împreună cu colegii consilieri generali PSD am ales să nu participăm. De ce?

Pentru #NicușorDan niciunul din proiectele inițiate de PSD (proiecte pentru #bucureșteni și pentru #comunitate) NU prezintă interes. Deloc!

Contează doar interesele lui #NicușorDan și „ai lui”. Contează doar să își satisfacă propria agendă.

Pentru #NicușorDan și „ai lui” bucureștenii și comunitatea nu există!”, a scris Bpdulescu, pe aceeași rețea de socializare.

author avatar
Andrei Coman
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger