AcasăPoliticaUSR se roagă să fie reprimit la guvernare! Reacția incredibilă a lui...

USR se roagă să fie reprimit la guvernare! Reacția incredibilă a lui Dacian Cioloș

Dacian Ciolos

USR vrea din nou la guvernare. Partidul condus de Dacian Cioloș a anunțat luni seară, după ce premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunţat că îşi depune mandatul, că USR susține refacerea coaliției, adică menținerea aceleiași structuri a guvernului care a existat până la declanșarea crizei.

„Biroul Național al USR a luat act de decizia PNL ca prim-ministrul desemnat Nicolae Ciucă să își depună mandatul de formare a unui guvern minoritar fără șanse de a fi votat de Parlamentul României. USR reiterează că soluția pentru ieșirea cea mai rapidă din actuala criză politică este refacerea coaliției PNL-USR-UDMR”, a transmis USR într-un comunicat.

„USR susține menținerea aceleiași structuri a guvernului care a existat până la declanșarea crizei pentru ca guvernul să poată fi instalat cât mai rapid și va propune stabilirea unui mecanism clar de luare a deciziilor care să asigure un guvern stabil și o majoritate funcțională până în 2024”, a mai transmis USR.

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a anunţat luni seară, după şedinţa Biroului Executiv al PNL, că îşi depune mandatul. Decizia vine în contextul în care nu și-a asigurat o susținere parlamentară pentru un guvern minoritar PNL – UDMR, astfel că șansele ca Guvernul său să treacă de votul din Parlament erau minime.

author avatar
Andreea Vlad
696 afisari

2 COMENTARII

  1. Dacian!
    Iat-i colegii si fuga in Franta la Marcon si spunei ca la romanica nu mai ai ce cauta,nici tu nici toti rahateii tai….asta ca sa nu va acuzam de genocid.
    Hai…fuguta la Marcon….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger