AcasăPoliticaUSR se dezintegrează! Încă un senator fuge din partidul „salvatorilor”

USR se dezintegrează! Încă un senator fuge din partidul „salvatorilor”

USR se dezintegrează! Încă un senator fuge din partidul „salvatorilor” (sursa foto: George Mîndruță/Facebook)

O nouă plecare din partidul condus de către Cătălin Drulă. Un senator și-a anunțat demisia din USR. 

George Mîndruță a dezvăluit, joi seară, că în cursul zilei și-a depus oficial demisia din cadrul USR-ului, inclusiv din funcția de președinte al filialei județene Suceava.

„Sentimentul care mă încearcă este o mare dezamăgire.

Nu-mi pare rău că plec din USR, îmi pare rău pentru unii oameni buni care rămân acolo”, a susținut Mîndruță, într-o postare pe Facebook.

De ce a ales să plece din partid

Senatorul a explicat de ce a ales să plece din USR, susținănd că nu e o hotărâre pe care să o fi luat-o din pripă.

„Aș putea enumera o listă lungă de motive care m-au făcut să iau această decizie, care nu este una pripită, ci îndelung gândită și asumată, așa cum îmi e felul. Mă voi rezuma doar la câteva idei, fiind dator față de sucevenii care m-au ales senator pe lista alianței USRPLUS în 2020, dar și față de membrii de partid care m-au votat să le fiu președinte al filialei județene Suceava, în urmă cu un an de zile”, a scris George Mîndruță.

Se cam risipește „poleiala”

Politicianul susține că încă de la începutul fuziunii dintre USR și PLUS au existat dispute și păreri contradictorii, dar că ele „au fost canalizate greșit spre conflicte interne, nu spre evoluție și transparență, așa cum ar fi fost de dorit”. „Disputele interne au fost alimentate de diverși presupuși lideri și grupuri dornice de putere, care au pus mai presus interesele personale și de grup decât angajamentele luate în fața românilor. Pentru unii dorința de putere, de a deține cât mai multe ‘titulaturi’ și de a avea influență, a primat.

Am constatat cu regret în ultimele luni lipsa de reacție a conducerii USR prin acțiuni concrete la problemele sesizate din filiala pe care o reprezint și nu numai. Poleiala cuvintelor mari folosite de unii lideri a început să se risipească”, susține senatorul Mîndruță.

author avatar
Andrei Coman
462 afisari

4 COMENTARII

  1. SĂ DISPARĂ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    NENOROCIȚII ĂȘTIA AU FOST CU INJECTAREA FORȚATĂ, CU NAZI-PASS….

  2. Mancatorilor de rahat fituicari, cât trasesism politic s-a făcut prin PSD și PNL? Mai scrieți acolo știri cum ca se dezintegrează ceva? Nu? Lingăi de covrig confirmați, marș drq

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger