AcasăPoliticaUSR se dezintegrează: 400 de demisii după retragerea lui Cioloș!

USR se dezintegrează: 400 de demisii după retragerea lui Cioloș!

usr demisii USR se dezintegrează! 400 de demisii după retragerea lui Cioloș

USR mai are puţin şi rămâne fără membri. S-au înaintat sute de demisii în partid după ce Dacian Cioloș a făcut pasul în spate de la conducerea formaţiunii. ​

Aproximativ 400 de persoane au părăsit partidul în ultimele două săptămâni.

Demisia lui Cioloş a provocat un tsunami

În doar trei zile, și-ar fi dat demisiile sute de membri ai USR după anunțul lui Dacian Cioloș, care, luni, s-a retras de la conducerea partidului. Amintim că Dacian Cioloș a rămas membru al USR după ce luni a luat decizia de a se retrage din funcția de președinte, acuzând lipsa de susținere a liderilor USR.

El ar fi vrut să pună în practică o serie de reforme, dar, constant, ar fi fost blocat prin votul dat de liderii apropiați lui Dan Barna.

Câteva sute de oameni (n.r. care și-au dat demisia) în trei zile nu am avut niciodată înregistrat.

În același timp, mulți dintre ei nu sunt dintre membrii foarte activi: prin adeziunea la partid își arătau mai degrabă susținerea decât implicarea. Este, însă, în mod evident, un fenomen”, ar fi spus un membru din Biroul Național al USR, conform sursei citate. Ar fi vorba despre aproximativ 500 de demisii.

Moşteanu a numărat demisionarii

La o primă vedere pare că de la 1 februarie până astăzi au plecat aproximativ 400 de colegi şi au venit aproximativ o sută de colegi noi.

Plecarea oricărui coleg este un moment trist pentru noi şi eu le mulţumesc tuturor celor care au ales să-şi dea din timp, o secundă, un minut, o zi din viaţă, pentru acest partid.

E un moment complicat pentru partid. Aşa cum am trecut de multe ori peste momente complicate, o să trecem şi peste acesta. Am încredere în colegii mei şi în solidaritate„, a spus vicepreşedintele USR.

author avatar
Andrei Ștefan
352 afisari

5 COMENTARII

  1. Mare om ciolanosi asta !
    Sa plece la javra aia batrana de soros si la limbricul de macrou .

  2. Asta e gasca sorosissta care ne a praduit si dus la ruina , mai e gasca evreiasca de care zice Moraru ca reorezinta 40% din astia care tin fraiele plus maghiarii bagati peste tot si tin doliu de 1 dec si ajung si romanii sa si ia inapoi guvernarea ca astia toti ne vor atat de bine ca se vede cum traim!!!

  3. Vă dezintegrați din absolut.
    Până acum erați integrați în absolutul lui Cioloş cu MISA lui. Puteți face o spirală spiralată si vă trece greața.
    Dacă vă cântă si doamna Cioloş vă evaporați în spațiu cu tot USR ul vostru ceea ce ar face bine Românei si românilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger